Main Menu

QRP EME

Started by 9a4qv, 20. May. 2007, 23:25:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

9A5TD

DA da...nesto fali na toj anteni, mislim da bi neke zdrave i pune "cetvorke" bile puno prikladnije za prilagodjenje umjesto ova dva plivadona... SWR je vjerovatno dobar, nema povrata, sto got da prikljucis !!!

;D ;D ;D

9a5cw

Quote from: AD6IW on 13. May. 2010, 21:55:58
Patrik, nice "mini" antena set  :)
Tnx ;)
Quote from: 9A5TD on 13. May. 2010, 23:11:32
DA da...nesto fali na toj anteni, mislim da bi neke zdrave i pune "cetvorke" bile puno prikladnije za prilagodjenje umjesto ova dva plivadona... SWR je vjerovatno dobar, nema povrata, sto got da prikljucis !!!

;D ;D ;D
Uvijek si bija skroman Damire ..  ;D
Ovi nose i yagicu za 6m na 3B no mislim da ne bu išlo...

Ovaj se sprema da ih skine:

Sretno svim lovcima ... pa makar i na mini...

9A6R

Patrik sa 50 se nikad nezna...možda bu išlo sa 3B8.Meni to fali pa držim fige ;)
Jel ovo 9A9SF lokacija i antena?Uvik se sitin onih 6 komada!

73,9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a5cw

Quote from: 9a6r on 14. May. 2010, 10:38:44
Patrik sa 50 se nikad nezna...možda bu išlo sa 3B8.Meni to fali pa držim fige ;)
Jel ovo 9A9SF lokacija i antena?Uvik se sitin onih 6 komada!
73,9A6R
Bilo pa proslo... moja 6el je dole u šumi iznad krova shacka ;) Jel isao A7 jucer?
73

9A6R

Vidim i nju.HI.Nisam ga čuja ni vidija spotiranog jučer.Možda mi je promaka?Ide to samo da se oni tamo malo trgnu iz fjake :D

Pošalji SMS ako je pojavi 3B8 ;)

73,GL  9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9A3GE

Adamić..dobar Ru link za lotajućevavik ! Tročlana ekipa PA3CEE PA1L i PE9DX je stigla na odredište... otok Mauricijus u Indijskom Oceanu ! Sutra startaju ujutro ! GL svima mjesečarima i ostalim ! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Od šuba....max elevacija u mene 69 stupnjeva....sve čisto...nema smetnji u njih je GG...pa je i to pomoglo....degradacija je čak 4.8 gradi dosta loše ..ali ipak uspjelo !  Samo sam digao pobudu na 70 W  te struju mirovanja na 200 mA ...tako da je van išla cijela kila ? za tih pet-šest minuta trkeljanja 2x GI7B SU SE VRAŠKI ZAGRIJALE...turbinica je preslaba ipak za max output...sada je u normalnom režimu rada...pobuda 40 W. out 700 W ! Ha ! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Ludo....još jedan new one ...dvije zamlje u 15 minuta ..LA8KV Norveška ! Elevacija pravo u nebo ! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Evo dio što sam spasio u visokom andrelinu ili onoj kemiji kod ovih događanja ...( sex... pucnjava ..pogibelj i slično) Ha ! M.
Martin 9A3GE

9A9T

Bravo Martine, čestitke...

Ja sam ganjo 3B8EME ali je vjetar bio prejak i dolazili su -28 te ih nisam dekodirao. Kiša je lila ko sudnji dan. Na kraju odustao i ostavio za sutra, valjda bu bolje vrijeme a možda naletim i na LA.
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9A3GE

Evo danas nešto bolje dolaze ...elevacija na max ! Te slika antena na travnjaku ! M.
Martin 9A3GE

9A9T

Untoč maksimalnim naporima...hi...još ništa od 3B8EME...oni mene čuli ali ja njih samo jednom...vrlo slab signal do sada.

AAALLLIIII...pale dvije nove zemlje...PJ4NX i XE2AT...
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9A3GE

Odlično  Tom...! Mjesecima ništa a onda dvije zemlje ist dan ! Komplimenti ! Te dvije sam uradio isto....a veza sa Mexicom sa IC245E onaj stari uređaj nešto dotjeran ..stavljen selektirani BF981...toga više nema  ?..Ma sve je to tu negdje...glavne su antene i LNA....pa uspjeh ne fali..?  Iako nije neka propagacija ipak ide ? Bili u kafani 2SS ..4QI...6PSM und ja ! Pa blabla sve do sada ? Propagacija se popravlja pa bude išlo i sa Mauricijusom ! A kako je počelo sa ES...BUDE DOBRA SEZONA ...? Evo antenski sistem sa kojim radi Alvaro ! M.
Martin 9A3GE

9A2WA

Bravo Martine und Tom  ;)
Svaka čast "momci" na trudu i vezama.
Barba Martine ,umjesto selektiranog BF981 možeš staviti normalnog BF988 ili BF966 jer oni imaju tipični šum kao ovi selektirani ;D :o 8)
73 Mike 8)
Split,najlipši grad na svitu!!!!!!!  (;-p)
AJDE MALO OKRENITE ANTENE PUT DOLI !!!!!!!!!!!!!

http://zoran.mikulka.googlepages.com/ham9a2wa

9A9T

Konačno i 3B8EME.... idem se napit ;)

9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !