Main Menu

?lanske diskusije

Started by 9A6R, 16. February. 2009, 18:07:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A6R

Jesam radio sam po brojevima ali ne sat vremena jedan broj.Na 9A2009ST sam od kuće sa vlastitom skromnom postajom uradio 4070 veza.Ako ne vjeruješ pitaj Rolanda 9a3mr.Kad si mi se javio bio si jako bahat i bezobrazan.Rekao si mi "ne zajebavaj ljude,šta radiš po brojevima?"U nogama imam malo više utakmica od tebe i jako dobro znam tko je dobar tko loš op. a tko vrhunski.Za sebe nikad nisam rekao da sam najbolji niti u 9A!OVO JE MOJE ZADNJE OBRAĆANJE TEBI KAO OSOBI I RA.Ideš na moju black listu isto kao i 4QV,6XX,6AA,4GL,9L,3LI,3VV,6C....ima ih još, šteta nemam vremena za nabrajanje.
Daklen dragi moj Patriče lijepo te pozdravljam i što se mene tiče više ne postojiš.

9A6R

P.S.Nastavi ti i dalje tako,daleko ćeš stići.
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a1un

E Patriče, nemoj samo da okusis splitski dišpet jedan dan....

73 Davor 9A1UN

9a5cw

offtopic: SK TU EE

9A6R

Zaboravih,na listi se nalazi i 9A1UN.Pa da vidim koji će mi od vas prvi prići u Kraljevici.Baš me zanima.

9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9A3GE

Martin 9A3GE

9a6c

A suside moj, još malo pa ćeš ih moć sve savit na u callbook.

A zašto bi ti iko s liste priša u Kraljevici i to prvi?

Kad javno diskvalificiraš nekog, ne očekuješ valjda da će po Kraljevici puzat za tobom da ga deletiraš s liste?

Ajde oladi se malo...

Nije sve tako crno.

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a5cw

Reni ča misliš da te iman strah?
Ja ti ruku uvijek mogu da ti, sve dalje ovisi o tebi, ko misliš doć u lipi Nas Kvarner širiti mržnju, moreš i doma ostati.

Dotor Luigi dela danas ujutro a Bepina je vajka pronta.
Malo mi te ža...
73

9A2HM

Pozdrav ekipi!

zaključavam temu, a ostale nerješene razmirice rješavajte na bilo kojem drugom mjestu i bilo kojim drugim načinom.
Ne želim da se ovaj forum pretvori u forum kakav je na HRS-ovim stranicama.

73 i dobre veze želi vam Krešo-9a2hm

Kreso