Main Menu

HA4XN UHF ponuda

Started by 9a6c, 30. June. 2008, 17:49:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

Zoli, HA4XN, dolazi na ljetovanje u Hrvatsku gdje će ostati od 10.10-19.07 u Mošćeničkoj Dragi. U ponudi ima velik izbor pojačala i pretpojačala  za 432 MHz, ulaznih dijelova za transvertere , a cijene su vrlo povoljne. Možete ga kontaktirati emailom na ha4xn.zz@freemail.hu na engleskom , njemačkom i svakako mađarskom.

Isplati se popričati, vjerujte mi ;D

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a4ww

Pretpostvaljam da si mislio 10.07.-19.07. ?!?

Alen
Alen, 9A4WW

9a6c

Je, imaš bolji kalendar od mene...

Informacije radi, ima pretpojačala za 432 s 2xMGF1601, NF 1 dB, pojačala snage s MOSFETOVIMA od 100 i 350W, pojačala od 50-60W uz pobudu od 1 mW, gotovih ulaza za transvertere, a cijene tako male da boli glava, bukvalno... Sramota me i  reći... Nitko mi ne bi vjerovao...

G
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a6c

Zoli kaže da ima jedan manji trofazni trafo, sekundar 3x5000V/2.6 A za jedva 500 eura a i neke GU47b po 150 eur.
Taman za novu contest sezonu,a ?

GG

9a7pjt

Quote from: 9a6c on 01. July. 2008, 13:09:35
.. Sramota me i  reći... Nitko mi ne bi vjerovao...

Nemoj rec,napisi :D ! !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a6c

A šta ću i pisat kad mi ionako niko neb i virova...

;)

9a6c

Evo što čovjek nudi - meni izgleda very OK i sve je profi urađeno, miriše na ERICSSON and NOKIA - ko voli nek izvoli:

Linear Pa Moduls with

LDMOS-FET's
BIPOAR TR'S

LDMOS-FET Modul, 70cm, 8-10 W in, 340W PEP out, 28-30V/17A, 200.- Euro,
2 x 340W Modul + 2 x Power Couplers, 24W in, 550W out, 34A, 450.- Euro,

Bipolar Tr'S 70cm Modul, 8 - 10W in, 100W out, 24 - 28 V/7A, 50.- Euro,
Bipolar Tr'S 70cm Modul, 1 mw in, 50 / 65W  out, 24 - 28 V,  25.- Euro,

70cm Front-end Modul, MGF1601, DBM Mixer, Helical Filters,   25.- Euro,

70cm Extra High Dynamic Range Preamp Modul, 2 x MGF1601,     30.- Euro,
Gain: 16 dB, Noise: 1 dB, IP3: +28 dBm, 12 - 14 V / 180 mA

To pay with KUNA is OK!

Sretno i budite brzi, nestaje polako...

GG

9a6c

Aloha from Split...

Kako vidim, HA4XN na funkburzi opet oglašava ove stvari po istim cijenama, samo ne znam gdje ljetuje ove godine, hi.

Mogu samo reći da sam zakutijao 70 cm pretpojačalo i da prema riječima 9a2wa radi kao urica. Zoli mi je inače rekao da je premjerio nekoliko njih kod HA8ET i da su imali NF u rangu 0.8-1.3 dB, što je više nego dobro za tropo/contest rad, a uzevši u obzir mizernu cijenu, čini mi se da je to trenutno najbolji value for money na tržištu. sve što treba je kutija i dva konektora.

Osobito kad se pogledaju cijene renomiranih proizvođača koje od ove odskaču daleko više puta nego što im pretpojačalo vrijedi.

Ako Mike navrati, možda bi mogao reći koju više o tehničkim osobinama, ja sam ipak neuk.

GG

9a7pjt

Quote from: 9a6c on 24. June. 2009, 10:27:54

Ako Mike navrati, možda bi mogao reći koju više o tehničkim osobinama, ja sam ipak     neuk.

GG

Ajde ko prizna pola mu se prasta  :P    ! !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A2WA

Pozdrav  :o

Ima u Push-Pullu 2 x MGF 1601  8) 8) 8)
Radi od 300-550 MHz !!! , gain 16db :P
Za provu ubacio na ulaz 1mW ,a izašlo 40 mW ;D ;D ;D
Ajd pozdrav :P :P :P
Mike
Split,najlipši grad na svitu!!!!!!!  (;-p)
AJDE MALO OKRENITE ANTENE PUT DOLI !!!!!!!!!!!!!

http://zoran.mikulka.googlepages.com/ham9a2wa

9a2zh

Radi li on i za druge frekvencije koje su i meni interesantne kao 70/50 MHz
  73's franjo 9a2zh

S55WT

Ima možda netko link za www ili navodilo, kako pustiti u pogon predpojačalo sa 2xMGF1601. Jedno mi doneo deda mraz, HI.

73, Janko

9A2WA

Pozdrav Janko !
Jako jednostavno , jer je širokopojasno u push -pull ......
Uključiš napon i voila    8)
73 Mike

9A2WA

Evo i sheme ;)

Mike  8)

AD6IW

Mike, ako se ukloni divider i coupler koji imaju prilicne gubitke i jedan LNA, (u balansnom spoju je samo veci IP)
onda se moze ocekivati nizi NF. Gain ostaje isti, a ip3 je 3db nizi, BW je veci.
Drowback je visi RL

Za one koji vole razmisljati cemu sluzi op-amp LMC-662 na shemi?

ad6iw