IARU Regija 1 VHF contest 2024.

Started by 9a4m, 03. September. 2024, 08:20:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a3sm

9a6c

Poslije SAMO šest mjeseci na IARU VHF robotu su objavljeni neslužbeni rezultati IARU VHF natjecanja od lani. Šta su radili ŠEST mjeseci pojma nema, ali vidim da su - barem što se mene dotikavle - ostali u na istom i objavili pogrešne rezultate.
Rok za žalbe ističe 8. ožujka pa predlažem svima da pregledaju ono što se može vidjeti i ako treba potuže se na možebitne (aka eventualne) nelogičnosti, pogreške i slične radnje počinjene na njihovu štetu.
To možda hoće, a možda i neće promijeniti mjesto na rang listi, ali će svakako doprinijeti pravilnijem obračunu bodova za sve sudionike.
Moja žalba je već otišla i vjerujem da nije jedina, bar se nadam. Neće mi pomoći da budem bolji, ali možda pomogne nekom drugom?

POZZZ

Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9A2HM

bitno da je rok za slanje 3 dana  :-\
Kreso

9a6c

QRS obradu bih nekako i prebolio, ali poslao sam primjedbu na svoju vezu koju su ostavili kako je, tj kako ne treba i nikom ništa :o

IV3KKW dolazi navodno na Sljeme početkom travnja pa ću ga malo preispitat u vezi s tim.

Navodno to smeće od robota masno plaćaju da ne valja, a za njih je ovaj naš/Miljenkov TV u boji.

Pretpostavljam da su svi sudionici dobili mail kao i ja, ja sam jutros rano vidio post na slovhf pa sam požurio da Adam može u miru odmorit :D

9A6A je zadržao prvo mjesto u EU plasmanu postaja male snage - BRAVO PEROOOOOOOO!

A i 9A0BB je zadržao odličan plasman među  postajama s više operatora gdje među prvih deset ulaze samo oni naj-naj. SUPER!

9A7D i 9A1AAY također među prvih deset!

Malo nas je, al nas ima;-))

Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)