9a0bb - jn74ut u IARU R1 VHF contestu 2023.

Started by 9a4m, 23. August. 2023, 21:14:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

E neka, ako robot nije u formi , bar manager radi. Bravo za BB ekipu.

UBN mi nije jača strana, ali u UHF dijelu imali smo slučaj da je jedan sudionik na bandu uz pozivnu oznaku dometao /p, ali log poslao bez toga i svi smo izgubili tu vezu. I tu bi ADMIN imao poslao, ali šta je tu je.

Ovaj  rezultat BB ekipe pamtit će se, a ja se nadam da neće na tome stati, iako, kad čovjek pogleda koliko je tu utrošeno vremena i svega ostalog, nije to lako.

Meni je osobno bilo najzanimljivije potrošiti par minuta na njihovoj frekvenciji i pratiti rad, rekao bi čovjek da je CQWW SSB.

CU

9A3DF

Što vrijeme više odmiče , sve sam ponosniji što sam imao priliku biti dio ekipe. Posebno mi je drago da se velikim angažmanom Matea uspjela ispraviti nepravda oko UBN a.
Pozdrav svima i čujemo se u slijedećem contestu na 2m !
73!

9A5CW_2

Koliki je bio UBN prije? Sad vidim 55 skinutih veza i 6.0% ERR?

9a4qv

Quote from: Patrik on 23. February. 2024, 16:15:29
Koliki je bio UBN prije? Sad vidim 55 skinutih veza i 6.0% ERR?

Privremeni rezultati, ranije prije žalbe je UBN bio 7.2% i 66 poništenih veza.
U ovih konačnih 55 veza ima još nekoliko "čistih" veza dokumentiranih na audio zapisu, ali pravila ne uvažavaju "snimke".
U takvim situacijama gdje robot nije odradio svoj posao jer nije dorastao takvim nevjerojatnim radnjama onda mora presuditi admin koji je negdje na razini robota.
Njegova je zadnja, kakva god bila... što može u konačnici oštetiti puno natjecatelja.

Treba reći da je definitivno bilo dosta grešaka uslijed neprilagođenog contest logera i na kraju dosta standardnih typo i krivo primljenih podataka.

Kad se uzme sve navedeno u računicu, definitivno, sve ono što se odradi od 02-06 ujutro pojede UBN.
Zato, bolje polako i točno sa manjim rateom i odspavati noć kao čovjek  ;D

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A5CW_2