Main Menu

QRP EME

Started by 9a4qv, 20. May. 2007, 23:25:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sm7vzx

Ako je neko u OZ za WPX vikend:

XXXII Nordic VHF Meeting 2010

http://vushf.dk/nordic/vushf2010/index.html

73' 7S7V

9A3GE

Raritet......Vietnam...na EME .....ako bude aktivan bude gužve ? Sunnshine i plus 20 ..ke bello tempo...! M.
Martin 9A3GE

yu7ef

QuoteVietnam...na EME .....ako bude aktivan bude gužve

12.5 dBD (5.5m boom) + 100w i verovatno "horizont only"

jako malo da bi ga culo mnogo ljudi ... big gun guys imaju dobru priliku

73, Popa, YU7EF

9A3GE

Dobar jutar ! Ufatila me neka reuma kostobolja koj k ...bit će godina proizvodnje ? Bah ! Sutra je ekipa aktivna na EME iz San Marina Republic  T70A je pozivni.....grupa PA i I amatera od 20 pa do 25 ovog Mj. Only 144 Mhz i to sa 2x22 križnim antenama te 8877 pa (1kW)...frekvencija je 144.127 Mhz ...zovu prvi ! Čuti će se i tropo pa se može poslušati -pogledati na toj frekvenciji...sa WSJT eme programom ...trebali bi se dobro primat pa je prilika da se upoznate sa time programom i ostali što ide uz to...te provjeriti sistem i opremu koju imate doma ..zapravo to bude kao super -far ! Đuri smeta far ? ma jel moguće ...da Đuri nešto smeta...obično je obratno   i to je popraćeno... ne valja ti prijemnik...sada njemu ne valja prijemnik....zbilja sa tim TS- ovima nešto nije u redu ? Te ovo te ono...ili neka loše izrađena serija ..što ? Čini mi se da i za to vrijedi ono ? Razlika iste stvari tamo preko "meje" ...naprimjer mineralna voda pivo ..tamo je ok ..ovdje nije ..i puno još ostalih stvari ..ista marka isti proizvođač a razlika je velika...tamo ok ..ovdje loše ? Pa tako i sa našim uređajima...kako je Adamić jednom napisao...from Juesej sprave su ok...a ostatak svijeta kako tako ? Ima nešto u tome ? Saluti di Rijeka ! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Martin 9A3GE

9A2HM

BRAVO MARTINE, SVAKA ČAST!!!!

K
Kreso

9a7pjt

Ma pravi profesor  ;)  !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A9T

Martine, BRAVOOOOO.............. :) :) :) :-*
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9a5cw

Odlicno, pohvale Sailor moon-u !
73

9a4qv

Pas, mater i T-com-u rikla buranija (DNS u Istri), od subote bez neta!!
veseli majstori su ipak prokljuvili kako proći LOOL

Bravo majstore, movie star, da si malo mladji bimo te poslali tamo juznije od Gorana AD6IW  u San fernando valley da snimis koji "dokumentarac" LOOL

Odlicno!!

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9a5st

Mertine....more piva?!!!!!
73 de 9a5st
Zeky

9A3GE

Ajmo malo ...instalirajte WSJT ....podesite ga i na 144.125.0   dere T70A iz San Marina tropo signal je strahovito jak...59+++ pa probajte ga primiti i na vertikalku...? http://www.physics.princeton.edu/pulsar/K1JT/      ovo je link za njega ! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Ubija T70A....tako je jak da ne vidim refleksiju..? Elevacija je maximum ! Teško da se odradi odavde ? M.
Martin 9A3GE

9A3DZS

Evo konacno i mene malo preko WSJT/ICOM 7400
Danas popodne sam bio s Martinom i malo smo diskutirali o svemu tome.
Nije mi vrag dao mira pa sam spoio icom-a na komp....... kad ono u jednom trenutku vidi signal.
Martine hvala na pomoci.

9a5cw

Quote from: 9A3DZS on 21. April. 2010, 16:37:33
Evo konacno i mene malo preko WSJT/ICOM 7400
Danas popodne sam bio s Martinom i malo smo diskutirali o svemu tome.
Nije mi vrag dao mira pa sam spoio icom-a na komp....... kad ono u jednom trenutku vidi signal.
Martine hvala na pomoci.
Mislim da nisi nista primio a jos manje dekodirao, kriva vrsta rada ... signal je lokalni... smetnja...
WSJT zna dekodirati gluposti... posjeti jos jednom Martina da te jos malo pouci.
73