Komentar na redizajn portala!

Started by 9a2ss, 19. January. 2013, 21:04:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

S59GS

Radi ok. vidijo se novi postovi od zadnje posjete.ok.
Nakon dužeg vremena posijalo sunce, da se antene ogriju i padne sneg doli, bilo je snega za celu zimu dosta, 73.
73 GS

9A3GE

Se prijaviš pa odjaviš a ono ostane da si prijavljen ? Perce ? Boh !
Martin 9A3GE

9a6sjz

Pozdrav!
Ja se prijavim ali me nema kao prijavljenog na popisu i ne zapamti me iako sam to zadao, već se moram svaki puta prijavljivati, što u starom je radilo ok
73
Zlatko

9A1IW

Quote from: 9A3IV on 23. January. 2013, 18:18:50
Više se neću javljati vezano uz ovu temu. Tri puta je dosta i barem jednom previše.

I bolje, jer ovo o cemu ti pises je samo stvar navike, nikako funkcionalnosti.

Mene konkretno ne smeta nista. U roku odmah sam se navikao na novi izgleda sajta, sve mi stima, sve je OK, ono sto mi treba - to je i dalje tu.

Markane, hvala na trudu, napravio si dobar posao, ne uzimaj pljuvanja za ozbiljno, sve sami hejteri do hejtera.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718

http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A2B - Boris

9A8MM

Quote from: 9a6sjz on 26. January. 2013, 11:40:51
Ja se prijavim ali me nema kao prijavljenog na popisu i ne zapamti me iako sam to zadao, već se moram svaki puta prijavljivati, što u starom je radilo ok

Bok Zlatko.

U modulu za prijavu imaš opciju "Zapamti me / Remember me". Ako to označiš, ostati ćeš zapamćen.
Ako si to tako radio, a sustav te i dalje ne pamti, trebati će proći neko vrijeme da se stari cookiji obrišu (iako to možeš i ručno napraviti u svom web pregledniku).

Marko, 9A8MM

9a6sjz

Marko pozdrav!
Napravio sam sve što je trebalo da me zapamti ali nije. Pričekat ćemo koji dan pa ćemo vidjeti. Ako će i dalje biti problema javim ti.
73
Zlatko

9a6sjz

Marko !
Sad sam nešto primjetio. Kad sam pisao poruku nisam bio vidljiv a kad sam posalo poruku i ponovo otišo na početak, bio sam vidljiv. Neznam gdje je problem.

9A8MM

Quote from: 9a6sjz on 27. January. 2013, 12:06:06
Marko !
Sad sam nešto primjetio. Kad sam pisao poruku nisam bio vidljiv a kad sam posalo poruku i ponovo otišo na početak, bio sam vidljiv. Neznam gdje je problem.

Znam, pisao sam već o tome. Modul koji prikazuje tko je online prati aktivnost u posljednjih 15 minuta (funkcionalnost foruma). Preraditi ću ga tako da prikazuje tko je trenutno logiran, pa će prikazivati realno stanje.

Marko, 9A8MM

9A8MM

Quote from: 9A6NDD on 23. January. 2013, 07:32:36
- ubacio bi "crtu" koja razdvaja "Najnovije na forumu" i tekst ispod, čisto radi preglednosti, gdje što počinje, a gdje završava.

Ubacio sam crtu i pretvorio sam sve u tablicu, kao što je bilo prije.

Pitanje za sve: Je ovako ok ili treba još što mijenjati oko prikaza posljednjih postova u forumu?

Marko, 9A8MM

9a2zh

Mislim da su sada svi sretni ... u najvecem broju postova i sugestija manjkala je resetka
Sada kad su je dobili posvetit ce se valjda i funkcionalnosti
I meni se stari vise svidjao jer sam navikao i na boje i mjesta .. gdje se sta nalazi
ali u dan dva i zaboravio bi kako je to izgledalo pa ce novi biti oni pravi
Ako je to vazno Marko radi u miru pa kada zavrsis pitaj sta sada manjka pa to dodaj i mirna vojska
                73 Franjo 2zh

9a4qv

Marko, ako si sad tweakao bitnije stvari idemo na manje bitne,
primjetio sam kad se editira ranije napisani post da sistem ne prijavi taj spot kao novi (kao ranije), ne desava se nista.

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A6NDD

Quote from: 9A8MM on 27. January. 2013, 12:55:52
Quote from: 9A6NDD on 23. January. 2013, 07:32:36
- ubacio bi "crtu" koja razdvaja "Najnovije na forumu" i tekst ispod, čisto radi preglednosti, gdje što počinje, a gdje završava.

Ubacio sam crtu i pretvorio sam sve u tablicu, kao što je bilo prije.

Pitanje za sve: Je ovako ok ili treba još što mijenjati oko prikaza posljednjih postova u forumu?

Marko, 9A8MM

Što se tiće crte, sada je OK.  8)

9a6sjz

Mislim da je ovo prglednije i bolje

9A8MM

Quote from: 9a4qv on 27. January. 2013, 15:05:48
Marko, ako si sad tweakao bitnije stvari idemo na manje bitne,
primjetio sam kad se editira ranije napisani post da sistem ne prijavi taj spot kao novi (kao ranije), ne desava se nista.

Probaj mi opisat ovo malo više, jer nisam radio ništa s forumom, a ovo mi izgleda kao funkcionalnost foruma.

Thank you :)

MM