Main Menu

ES 144/2011

Started by 9a2sb, 26. May. 2011, 07:10:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a2sb

Ideeeeeeeee!!!!!!
Negdje gore se gadno zamutilo ovih dana.Slijedom toga nešto se nalovilo i u našim krajevima, a naravno,kad se mulja, tu sam i ja!Malo Engleza,Francuza,Turaka i rusko-ukrajinskih graničara ništa puno ali veseli.....
Bolje je padalo oko Šengena, ali mi mali radioamateri se veselimo i otpacima.
Evo ide  na nižim MF pa možda danas bude i na višim međufrekvencijama,kad već upada da se smeta...
Gudlak sa far East,
                         mikrovalac na MF
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9A1X

Turke i Ruse propustio..danas sam upecao jednog Engleza i jednog Francuza (G7RAU i F8DBF). Nestrpljivo cekamo dalje.. mozda se i ovo ponovi?
EME enthusiast

9a1un

Kod mene g4shf,f8dbf,f6khm,ei9gq, a kasnije oh1ayq i oh6ktl.

73 Davor

9A1X

jos kuha iznad juga francuske, kod mene trenutno zatvoreno, ali uspio onak sa 20W i under-roof yagicom odraditi 4 spanjolca  ;D... EA7WP, 5HNM, 5SR i 5DOM.
Cuo sam jos i EA7GNO/p ali los operator pa nikad doc na red.
Bio je jos i EA7/G1W** na momente mi dolazio 59+ a zatim isto tako i pao u sum, ganjao sam ga jako dugo ali nisam uspio.
Nesto se nazirao i EA8 ali to je pak prevec za moj sistem  :P
EME enthusiast

9A1X

jucer isli spanjolci, a danas su na red dosli francuzi. Izuzetno jaki signali, svi preko 59 na under-roof antenu (slike slijede uskoro). Francuzi za mene znace i nova polja - danas 4 nova polja za mene  :P
EME enthusiast

9A4EW

Quote from: 9A5BS on 26. May. 2011, 20:03:15
Turke i Ruse propustio..danas sam upecao jednog Engleza i jednog Francuza (G7RAU i F8DBF). Nestrpljivo cekamo dalje.. mozda se i ovo ponovi?

>>> Unauthorized using, copying and/or linking of contents is NOT allowed! <<<

Mogli bi imati problema ako Guido/DL8EBW vidi ovu mapu...
73 de 9A4EW, Hrvoje

9a2sb

Evo ga uletio:
16.07.2011.  09.26    EA8TX   59/55    IL18QI      144Mhz      3620km

Uveče opet veselo i živo na bandu.U prvom naletu oko 16ut urađeno nekoliko UA6 stanica.Oko 19ut ponovo prema EA1 nekoliko veza i ,nažalost neuspjela veza sa CU3EQ-HM68KP...3793km.Pozvao ga odazvao se sa 9A2S?,uzvratio sam par puta,ali od lokalnog "CQCQCQsporadik moćnika" na 2khz ispod, nije završilo uspješno....HVALA!!!!!!!Bit će bolje drugi puta.

Gudlak svima de sb
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!

9A9T

I ovdje, BRAVOOOO !!! Zlatko!

Ja sam uspio samo EA4 i EA5....
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9A9Y

Ovdje 2 španjolca, EB1EHO i EA1FBF. Čuo sam i neke druge, ali je bilo dosta "špricanja" od kolega iz blizine pa nisam ni pokušavao pozivati.
Shiranu ga hotoke

9A1Z

Fantastične veze ! Čestitke za ODX-e na 2m Es. Od davnih dana veza s EA8 računa se kao kruna Es-a na 2m.
No postavlja se pitanje što je slijedeće?  Preko bare?, Preko ekvatora? Japanci?

Pozdrav!

Luci , 9A1Z

Luci, 9A1Z

9A3LN

Zlatko, moje čestitke na odx-u.

9a2vr

Zlatko, čestitke i od moje strane!
Ovo sa CU3EQ je bilo milimetarski blizu. Načuo sam ga i ja kroz QRM i nisam siguran, ali kao da ti je nešto i potvrdio... Svaka Čast u svakom slučaju! Ja sam nekoliko puta slušao EA8 ali nikada nije prošlo. I ostaje mi bliska ali strašna rupa na TA2ZAF koji je slušan još i više ali isto je ostao neodrađen! Pa taj bi uz malo sreće prošao i Tropo!
73, Božo,9a2vr
Bozo 9A2VR

9a2sb

Evo jučer počela  Olimpijada mladih u Trabzonu u Turskoj.Specijalni znak TC7EYOF-KN90UX je aktivan i jučer odrađen  u sporadiku,od nekoliko postarijih mladaca iz 9A.
Nek im je uspješno!
http://www.ym7ka.com/

9a2vr

Znači ima njih , samo treba malo pratiti i uključiti uređaj! HI!
Ipak ... TA2ZAF je (bio) legenda.
73
Božo,9a2vr
Bozo 9A2VR

9a2sb

Stigla qsl-kartica od Fernanda.Nije radi hvale,samo da "selo ne priča" kako esbe-jac izmišlja!!!!!!
Gudlak svima Z/sb