Proljetni (ZIMSKI) HRS kup 2010

Started by 9A1Z, 05. March. 2010, 07:36:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A1Z

Sukladno promjeni imena ovo će zaista biti ZISMKI kup.  Nije ni privi ni zadnji sa snijegom.  U ostalom rain scatter radi i na snježne pahuljice. I to dobro ! 

Treba još smoći snage, ali mislim da se čujemo na :

1.  3cm   1 W  95 cm
2.  23 cm  18 W  1,2 m

JN86el , pogled od juga do sjevera preko zapada.

9A1CMS će isto biti aktivan. Malo sam zabrinut jer još ni jednog posta , a kontest je sutra!
Hrabrim sve da se čujemo: nema Super kupa bez zimskog!

BTW pravila su OK i promjena je dobro došla. Ujedno i pitanje  : da li treba raditi u sva tri kontesta za  ukupni rezultat u Super kupu?

Pozdrav , 9A1Z

Luci, 9A1Z

9a4m

Pa stvarno je zimski kup... :D

Quote from: 9A1Z on 05. March. 2010, 07:36:33
BTW pravila su OK i promjena je dobro došla. Ujedno i pitanje  : da li treba raditi u sva tri kontesta za  ukupni rezultat u Super kupu?
Ne, nije nužno...
Ali je poželjno i svako tko računa na ozbiljan plasman u Super kupu vjerujem da će si dati truda pa raditi u svim natjecanjima.
________

9A2KD i ja ćemo sutra otići do naše lokacije (jn85ei) pa se javimo na pokojem bandu, ovisno o vremenskim uvjetima.

GL svima.

Mate 9A4M
9a4m - jn85ei

S59GS

73 Svima.
Bit ,ču na 23 cm na slušanju  ( pored 70 cm i 2 m ) iz JN75OO ,antena je samo home made ( ali do ZG je išlo ) i sa antenom za 2m je išlo sa 9A7S ,tako,da ču malo šlušat u pravcu 9A ,jer u pravcu zapad, sever ne vjerujem,dal ču opšta šta čuti ,dok ne nabavim nešto bolju anteno..

73 ,pa možda se i čujemo na 23 cm ???                           SLAVKO
73 GS

9a5st

U Splitu 0 C,bura...
Ništa od bunkera ovi put.Biće gori par minusa.
Sa srićon van,ako se ko itne do Splita...ja san na 2m i 70cm.
73 de 9A5ST
Zeky

9a7pjt

Quote from: 9a5st on 06. March. 2010, 06:08:47
U Splitu 0 C,bura...
Ništa od bunkera ovi put.Biće gori par minusa.

Smrc   :'( . .

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A1Z

OK , pozdrav svima!
Prekrasno sunčano jutro u Čakovcu. Hladno, ali i dosta mirno. Popodne treba sve postaviti na balkonu. Ako bude sve u redu do početka kontesta bi moglo biti sve postavljeno . Uključiti ću i nekoliko kW ogrijevne energije na cjepanice   ;).  Za 3cm ham-ove info da će pljusak snijega biti vjerojatno od strane Austrije , od Beča prema Gracu i to više sutra. Isto tako moguć pljusak snijega iznad Like. Mate hvala na tumečenju pravila i  ako budete gore možemo  probati direktno  kao prošli puta.

73s i do čujenja, 1z
Luci, 9A1Z

9A6R

Jel vam kad dosadi radit iste veze? :D

73,9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9A2HM

Pozdrav ekipi

Upravo smo digli sistem za 432 i 1,3.
144 je uvijek spreman.
Još treba osposobiti 10 GHz
možete nas gledati na http://www.hamradio.hr/9a1bij/webcam.php

LP
Krešo
Kreso

9a1un

9A1P samo 2m iz JN65vg

do slusanja kasnije

73 Davor

9A9T

Spremam tajno oružje za 70cm i 2m....GL, CU  ;) ;) ;)
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9A3GE

Ajmo....čuje se dobro....iako propagacija i nije baš....desetak It stanica ...nešto S50 te  kao najači domaći...9A1P...! It stanice su izašle u portabl....dosta zima i snjega..ali praše tutta forza...! Bravo...! M.
Martin 9A3GE

9A3GE

Fajn....u 22.15 9A1P imao 221 vezu...odlično za ovo vrijeme.....malo je popustila galama..? Slušam samo..velike smetnje imam ovdje pa sam isključio ant. pretpojačalo i prvi put stavio DSP u FT897....sasvim pristojno radi te isto DSP na ICOM-u 703...isto dobro ali kada smo kod toga najbolje radi DSP na FT817...koji je naknadno ugrađen u njega...taj ima četiri brzine...i kod četvrte SVE zbriše i propušta samo modulaciju.... kao da je AM...srednji val...? Dole imate u PDF tu stvar...može se ugraditi u SVAKI uređaj....perce dolazi u nf dio....pločica je malih dimenzija...ni je ća vidit...! Bene...! M.
Martin 9A3GE

9a1un

Evo stigao doma, ukupno 433qso i oko 160k pts

73 Davor 9A1UN

9A3GE

Bravo....jeste li uradili Portugal...? Vidio sam spot ...od Portg. stanice na clusu....samo je napisao ..hard...? Odličan postotak veza za ovo zimsko-bura vrijeme..? M.
Martin 9A3GE

9a5cw

Nismo, pricao sam sad s njim i kaze da nas je stvarno cuo, da li je ili nije...
ajd 73