Spectrum Analyzer HP-141T

Started by 9A5TD, 26. November. 2009, 16:33:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AD6IW

Hp-141T cini vlasnike dva puta sretnim, (isto pravilo kao i za vlasnike jahti)
kada ga kupe i kada ga prodaju  :)

ad6iw

9a2d

Imao sam ja vinograd, taj mi je pola kuće sagradio, ali sam se i gadno naradio u njemu. Točno tako. Zezate TD-a bez veze, to je dobar uređaj. Pao mi je kompletan sistem veze u firmi na dvije lokacije (neka lokalna budala, ušao sam mu u trag i već danima i noćima ga ganjam) ali čim to riješim malo ću se posvetiti i vama. TD, nazovem te ovih dana, to je dobar uređaj

73 de 9a2d

9A5TD

Quote from: AD6IW on 08. December. 2009, 21:37:04
Hp-141T cini vlasnike dva puta sretnim, (isto pravilo kao i za vlasnike jahti)
kada ga kupe i kada ga prodaju  :)

Haaaaaaaaaa...Haaaaaaaaaaa..

Samo sto uz jahtu dolaze i dnevno svijezi komadi od 18-40g i mozes da biras, a kad radioamater donese doma HP141 i komad kojeg je imao brzo pobjegne kod onoga sto ima jahtu... Nijeeeeeeee   feeeeeeeeeeeerrrrrr..

>:(

9a2d

Čudno, u mom vinogradu je bio (sadašnji) PB2T (provjeri mu pedigre) pa je bio vrlo, vrlo zadovoljan. Baš zanimljivo.
Ako treba, slikica slijedi, sutra. Sad ganjam budalu koja nas u firmi zeza već tri tjedna.

73 de 9a2d

AD6IW

tocno Damir, ili skraceno TD

Salim se 141T je odlican SA za radioamatere, ali da je tezak i velik, i to stoji.
prepravi oglas, mjenjam HP-141T za jahtu sa kompletnim "priborom"

ad6iw

9a2d

Lako se sad tebi šaliti sa nama. Mi smo u pravilu sada sirotinja. Ja osobno tako nešto nikada ne bih prodao da mi nije sila. A sila za Boga ne pita (naročito po noći, kad te stisne).

73 de 9a2d

AD6IW

C'mon Vlado

Ocigledno da si pod dojmom holivudskih bajki ?
Kuca + vinograd = american dream
pogledaj Wall Street ?!
Dollar slips to new low vs euro on subprime scare.....
Out of context, sri Kreso
73
ad6iw

9a2d

A dobro Gorane, i dalje tvrdim da je to dobar uređaj, bez obzira na obzir. Meni više ne treba, jer me više frekvencije ne zanimaju, jer nemam jednostavno vremena za sve u životu što naš hobi nudi,. Već sam čak i umoran od svega toga, Odradio sam i potvrdio sve moguće (i dio starih) DXCC zemlje, nove su na vidiku (možda). Meni je sada zadovoljstvo otići u radionicu i lemiti, lemiti i samo lemiti.

73 de 9a2d

9a4qv

Dobro šta je sad sa tim analajzerom, jel to prodano, kupljeno?  :D

Sad kad smo se dobro našalili evo jedan jednostavan gadget za onoga tko posjeduje HP-141T gdje je autor preko Pen lift izlaza dobio jednostavan prikaz na PC-u da se može napraviti screenshot...

http://f1frv.free.fr/main3n_HP141T.html

9A2D, ma to će ti služiti ko "vurica", nema greške, bit ćeš zadovoljan. Uz jedan mali tracking generator nema problema..

GL
QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9a2d

Adame, evo stvarno ne znam, nisam se još čuo sa TD-om. Jednostavno ovih dana imam problema u QRL-u koji su mi sad važniji. QRX par dana. Meni za 2-3 mjerenja godišnje to u pravilu ne bi trebalo, ali bilo bi mi žao da tako dobar instrument dođe u ruke preprodavača.

73 de 9a2d