PROPOZICIJE ANTUNOVO 2009

Started by 9a9c, 18. June. 2009, 10:38:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a9c

POZDRAV UKVEJAŠI
jel ima netko propozicije za contest koji se održava u nedjelju 21 06 2009 godine
ANTUNOVO 2009
hvala...............................................73...............................................................................9a9c

9a6jrz

Quote from: 9a9c on 18. June. 2009, 10:38:39
POZDRAV UKVEJAŠI
jel ima netko propozicije za contest koji se održava u nedjelju 21 06 2009 godine
ANTUNOVO 2009
hvala...............................................73...............................................................................9a9c

Prije su imali interent stranicu www.9a1dab.com, ali je valjda ugašena zbog neplaćanja. Sada sam primjetio da postoji www.9a1dab.net. Možda je dotjeraju do samog natjecanja.

73 de 9a6jrz

9a6c

Imaju neku stranicu u okviru hztk, ali link na pravila ovog natjecanja ne trza.

Ja sam otišao u popis organizatora na ovom webu.

gg
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a9c

hvala svima...na odgovorima
pošto na robotu nema upisano antunovo 2009 ......................?????????????????????????????????????????????????
73....................9a9c

9a3gj

E,moj Đuro pa uvijek ti još ostaje da radite period 9A ACTIVITIJA 2009 po novim pravilima,ali tamo ćeš najmanje čuti one koji su ta pravila donjeli a pogotovo potvrdili svojim "izmišljotinama".
A i čudim se da nam već i Leon nije nešto rekao po ovom pitanju,možda da on sam uskoči kao kobajagi neki organizator ,pa da ipak održimo kaki paralelno i domaći kontest ali po onim starinskim pravilima,jer koliko vidim on je još među rijetkima ostao kao neki borac protiv "vjetrenjača".

P.S.
Trla baba lan ...........
Mladen-9A3GJ

Daj još jednu rundu ...

9A9L

Quote from: 9a3gj on 19. June. 2009, 22:13:54
E,moj Đuro pa uvijek ti još ostaje da radite period 9A ACTIVITIJA 2009 po novim pravilima,ali tamo ćeš najmanje čuti one koji su ta pravila donjeli a pogotovo potvrdili svojim "izmišljotinama".
A i čudim se da nam već i Leon nije nešto rekao po ovom pitanju,možda da on sam uskoči kao kobajagi neki organizator ,pa da ipak održimo kaki paralelno i domaći kontest ali po onim starinskim pravilima,jer koliko vidim on je još među rijetkima ostao kao neki borac protiv "vjetrenjača".

P.S.
Trla baba lan ...........

Vidim cim me nema neki me odmah primaju u usta. Leon kad bude organizirao kontest onda ce to biti POŠTENO organiziran.  No koliko vidim polako se osipa ono drustvo koje se klelo u Acivity konteste a suorganizatori su bili u trecem planu. Ocito da ce UKV komisija polako trebati traziti nove zrtve za organizaciju ponekih peroda, da sami snose troskove natjecanja u pojedinim periodima a cak ih se ni ne tretira kao suorganizatore. O tome smo vec culi i vidjeli. Ove godine je uskocio Bjelovar. Tko ce uletiti umjesto Nasica ili ce Pravilnik biti objavljen kad se vidi kako je proteklo.... I bas ze zanima kako ce izgledati popis organizatora pojedinih perioda za slijedecu godinu.
I dragi moj 9A3GJ Leon, uvijek argumentirano kaze i napise. Koliko vidim na stranicama HAKOM-a jos uvijek nema tvoje dozvole na spisku??? I za kraj da ti kazem da je Leon organizirao natjecanja dok ti nisi ni znao sta je to kontest, po pravilima koja su u to vrijeme bila najmodernija i nebi vjerovao, nikad nije bilo nikakvih problema. A nije bilo ni kompjutera ni robota ni interneta a sve se je znalo na vrijeme. Cak i tko je u Natjecateljskoj komisiji, sto se u zadnjem Pokuplju 2009 cak ni nezna.
73's de Leon 9A9L

9a9c

pozdrav
znači contest antunovo 2009 neče biti
pa dobro možemo malo pauzirati...ili uzeti koji dan za godišnji odmor..hi
73...9a9c

9a4mf

Dečki pozdrav
To što nema nekojih UKV natjecanja, tj. žrtava za pojedine termine, ima mnogo razloga. Iduće godine neće biti još jedno natjecanje, ne "LIPIK", tako da će godina biti vjerojatno vrlo slaba sa organizatorima, a kakav će odaziv biti za samo 9A Activity to ćemo vidjeti 2010. godine na kraju kada budemo sumirali rezultate i zaključili kakove propozicije imamo za to do sada vrlo popularno natjecanje.

Lijepi pozdrav iz Lipika

73 de Miro

9a3gj

QuoteDečki pozdrav
To što nema nekojih UKV natjecanja, tj. žrtava za pojedine termine, ima mnogo razloga. Iduće godine neće biti još jedno natjecanje, ne "LIPIK", tako da će godina biti vjerojatno vrlo slaba sa organizatorima, a kakav će odaziv biti za samo 9A Activity to ćemo vidjeti 2010. godine na kraju kada budemo sumirali rezultate i zaključili kakove propozicije imamo za to do sada vrlo popularno natjecanje.

Lijepi pozdrav iz Lipika

73 de Miro

Pa ja neznam kaj si ti Miro uopće i očekivao !Pa recesija je !
To što neki pričaju da se diplome dijele samo za prvih deset mjesta ,a kao pod krinkom da će većina bolje gristi je vjerojatno priča koja trenutno prolazi,a činjenica što pojedini organizatori odustaju od daljnje saradnje vezano za organizaciju lokalnih kontesta,a posebno oko organizacije hamfesta je nastao veliki problem što i nije za čuditi,jer neki samo pričaju da se ima para oliti love,ma nema love to je stvarnost ,a ljudi za organizirati i Conteste i Hamfeste ima .,
Nekaj debelo tu neštima,neko se je tu ogradio od svega i svačega,veza između HRS-a i pojedinih organizatora je trenutačno na najnižim granama,svima nama je to ionako sve jasno , ali se većina ionako oglušuje na to .
Postalo je važno koga diskreditirati sa foruma,a ne riješavati da se iznađe financiska potpora pojedinim klubovima da se bar ova godina izgura sa kontestima i eventualno sa hamfestima.Ja već sad predosjećam da nagodinu neće biti više od polovice ovogodišnjih prijavljenih kontesta,a kad sam prošle godine ovakovu situaciju nagovještavao,stalno su ponavljali da problem nije u lovi,pa dobro u čemu je onda problem ,ako nije u lovi.
Bitno je biti pristojan na forumu,eventualno ćutiti i nikoga ne kritizirati jer u radio-amaterizmu ionako nitko ništa nemora,kad je to samo hobi,samo neznam što se onda neki laćaju pojedinih funkcija ako ju misle odraditi kao fikusi.
Zbog takvih bisera,i friških novonastalih propozicija,a posebno onih pojedinaca koji podržavaju ovakovo stanje po pitanju contesta ,ja svoje logove ionako šaljem odnosno uploadujem samo ako sam među prvih deset,jer drugačije nemogu dobiti
"potvrdu o održanom kontestu",u prevodu diplomu za učestvovanje i uložen trud i rad ,ali mi nebi nikad trebali zaboraviti da ako nema i onih od jedanaestog mjesta pa nadalje ,nebi bilo ni prvoplasiranih.
Ionako kod nas conteste najbolje komentiraju oni koji u njima najmanje učestvuju ili uopće i neučestvuju.
O dozvolama za rad ćemo nastaviti temu kad se Leon pojavi.
73 svima dobronamjernima.
Mladen-9A3GJ

Daj još jednu rundu ...

9a6jrz

U Petak, 26 Lipanj 2009 objavljene su propozicije za Antunovo 2009 (http://www.9a1dab.net/)

9A9L

Ha ha ha .....26. objavljeno ono sto se treba odrzati 21.
Da nije smjesno bilo bi tragicno.
73's de Leon 9A9L

9a6jrz

Quote from: 9A9L on 01. July. 2009, 10:47:35
Ha ha ha .....26. objavljeno ono sto se treba odrzati 21.
Da nije smjesno bilo bi tragicno.

Nisu se javili pravom čovjeku za pomoć  ;D (Marko riješava ama baš sve :D - ja ga također znam gnjaviti s pitanjima)

Copy/paste s www.9a1dab.net
Ispričavamo se svim gostima na neugodnosti nastalom premještanju stranica
sa jednog na drugi server što je uzrokovalo djelomičnim radom stranica.
Problem je trenutno uklonjen, hvala na razumjevanju.

Lijep pozdrav u Šemovce

9A9L

Quote from: 9a6jrz on 01. July. 2009, 11:12:36

Nisu se javili pravom čovjeku za pomoć  ;D (Marko riješava ama baš sve :D - ja ga također znam gnjaviti s pitanjima)

Copy/paste s www.9a1dab.net
Ispričavamo se svim gostima na neugodnosti nastalom premještanju stranica
sa jednog na drugi server što je uzrokovalo djelomičnim radom stranica.
Problem je trenutno uklonjen, hvala na razumjevanju.

Lijep pozdrav u Šemovce

Pa zna se kome se javlja. Valjda zato i postoji neki UKV manager. Ili je on samo šminka. A i postoje sluzbene stranice na kojima se daje neka obavijest. A stranice kluba nisu sluzbene.
73's de Leon 9A9L

9a9c

pozdrav
organizatoru contesta antunovo 2009
9a2hm krešo je objavio na službenim stranicama da contest antunovo 2009 neče biti..što se vidi na robotu..ako je 9a1dab organizirao contest a da ga nije objavio onda dečki svaka čast na tako dobroj obavjesti
73..........................9a9c

9a4vm

Pozdrav.
Što sad,osam dana je prošlo pa se više organizatoru ne može slati dnevnik natjecanja osim za kontrolu,a na robotu nema Antunova!
Dali će unatoć tome organizator koristiti robot odnosno logve poslane
za activity?
73 de 9a4vm-Vlado