Main Menu

Kraljevica 2009

Started by 9A9T, 19. April. 2009, 20:10:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A9T

U galeriji se nalazi album najnovijih sličica sa druženja Kraljevica 2009!

KMPM
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9a6c

A šta nije gramatički ispravno KNPM?

???
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a2y

Gramatički ispravno,rekao bi Koki,je ŠTO,a ne ŠTA!!
     9A2Y

9A9T

Quote from: 9a6c on 20. April. 2009, 04:05:53
A šta nije gramatički ispravno KNPM?

???

Ha, ha, ha , ha, jesam te....a sigurno i puno drugih...ha.

Tko pogodi kaj je KMPM, dobi sladoled!  :D

Al kaj je to važnije nego slike...kakvi smo bili?
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9A5K

Tom, mogu li ja pomoći u prijevodu?  :o

73,
Krešo - 9A5K

9A9T

Quote from: 9A5K on 20. April. 2009, 07:38:47
Tom, mogu li ja pomoći u prijevodu?  :o

73,
Krešo - 9A5K

Ma ne...ti si domaći... :)
Ti svakak dobiš gemišt, kaj buš sa sladoledom, jedino ak klince povedeš, svaki dobi po jedan...a može i bolša polovica.  :D
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9a6c

Quote from: 9a2y on 20. April. 2009, 07:04:10
Gramatički ispravno,rekao bi Koki,je ŠTO,a ne ŠTA!!
     9A2Y

Više pravopisno, nego gramatički, a ;D

Ali, ako smem primetiti, još nijeden Zagorec nije spravil vina, da mu ga ni popila vesela družina... Pa v tom smislu bi rekel d abi morti bolše stalo KNPM, neg KMPM, ovo drugo mi se vidi više onak bodulski,

NKZ

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9A9T

Vidim GG da si blizu, al dal znaš točno?

Bilo je vu Kraljevici i Vranca al  :( tebe nije bilo...  :(

Dado, ak ti doktor ne zamera, more gemišt, svakak!
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9A9L

Meni sad vise nista nije jasno.....kaj ima veze zagorski kiselis sa plemenitim istarskim vinima na teget jadranu....to tam ne pase. Zagorski kiselisi paseju uz neke nogice pokojne svinje ili prasece uvce.... A cak ga ni u Kraljevicu nitko nije donio. Tamo su udarali po pivi.....nisu ni zagorci kaj su negda bili...

73's de Leon 9A9L

9a5st

PIVO !!!
Ko je spomenija pivo???
73 de 9A5ST
Zeky

9a2y

Koliko me sjećanje služi,gospodin Ober Moderator na HRS Forumu je nedavno napisao da bi se trebali služiti -Hrvatskim knjževnim jezikom,a ne dijalektima.Iako meni je puno jasnija ikavica nego li čakavština.,na pr.9a3ta-Dado.Ali ,kako ovdje piše 9A6C,to je stvarno neprihvatljivo.Očito,njemu je sve dozvoljeno.
  9A2Y

9A9L

Ovo nije HRS forum......ovo je nekaj etwas drugo i tu GG nema nikakve ingerencije. Ovdje je drugi gazda i drugi moderatori i nisu picajzle kak oni tam.
Jedino kaj me je zasmetalo u Kraljevici je bilo ostro upozorenje da se nesmije unosi demijane i demizoni sa vinom..... To je diskriminacija ......bbbbuuuuu i belj. I ako mi je slobodno reci mislim da bi bilo daleko lijepse da je recimo bio neki PARTY sistem sa svedskim stolom. Ovako me podsjetilo na svadbe, i nije bilo medjusobnih kontakata i laganih diskusija uz casicu sa nogu.
73's de Leon 9A9L

9a6c

A čujte, lani se unijelo toliko balona i demižona da je ostalo njihova vina nepopijenoga, a  i sam sam tome doprinio sa skromne 3 litre Z3 cabernet/vranac kombinacije, dok su oni malo jači posrkali i veće količine...

;D

9a2zh

Leone to bi onda bio "PINKLBAL" :)

9A2HM

Molim vas...
Kreso