Main Menu

Odg: QRP EME

Started by 9a2jg, 27. February. 2009, 07:11:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a2jg

Fala ti Reni, ma ni potriba. Za ovakove budalaše nije potribno trošit riči... Mislija san da neću nikada na ovemu forumu pisat, ali kada se ovi nadripisari uzoholiše u svom spisateljskom poslanju, nema mi druge.
Dakle, osobo po imenu Martin, koja se navodno bavi radioamaterstvom, ostavi se Kokija, i uhvati se svojih problema , sa samim sobom. Paranoja zvana snimanje, je, izgleda teža i priljepćiva bolest, ali, vjerujem, da će joj pravi doktori naći lijeka.
Bolesnici kao ti, čak i u jednoj običnoj vezi, sa puno lijepih pozdrava Istri i Kvarneru, nalaze urote i konspiracije.

Žalosno je da se ovo piše ovdje, i pod ovim naslovom, poglavito što sam i sam radio EME, kad su ovi "stručnjaci" o tome još samo sanjali. Doduše, ne QRP, ali, i to je za žive ljude.

Očigledno je da se u ljudima nakupio stres, pa, valjda, misle da ga se najlakše riješiti bljuvajući druge. Žalosno.

73, Koki 9A2JG

P.S. I prije sam primjetio da su neki ovdje pisali "ozbiljno" , a na onom drugom sve šta im padne na pamet. Očigledno da su im sve zabrane i limiti pali. To je primjereno samo ljudima bez nade i perspektive...