Termini UKV natjecanja

Started by 9a2sb, 06. January. 2009, 10:33:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a2sb

Bio bih toliko slobodan upozoriti nadležne da pregledaju objavljene termine međunarodnih UKV natjecanja u 2009.-oj godini.Prema kalendarima organizatora malo ste "falili"......da nebi bilo !!!!!Hvala.
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9A2HM

Pozdrav!

Ajde budi fer pa podjeli s nama spoznaje !!

73 de krešo
Kreso

9A4EW

Quote from: 9a2sb on 06. January. 2009, 10:33:25
Bio bih toliko slobodan upozoriti nadležne da pregledaju objavljene termine međunarodnih UKV natjecanja u 2009.-oj godini.Prema kalendarima organizatora malo ste "falili"......da nebi bilo !!!!!Hvala.

Pozdrav Zlatko,

Kada sam na portalu prije 4 dana postavljao kalendar UKV natjecanja za 2009. godinu i u propozicijama istih vršio korekciju termina potkrale su mi se eto i ove greške koje si ti svojim okom sokolovim uočio. :)
Sada sam to ispravio i zahvaljujem ti na ukazanom propustu!

Također upozoravam da u kalendaru UKV natjecanja za 2009. godinu objavljenom u časopisu Radio HRS broj 6/2008. treba korigirati termine za posljednja dva natjecanja u lipnju - IARU 1. region 6m Contest i Alpe Adria UHF/SHF Contest. 

73 de 9A4EW, Hrvoje

73 de 9A4EW, Hrvoje

9a6c

U ime uredništva časopisa RADIO HRS ispričavam se zbog načinjene pogreške.

Kaže narod da nije đavlu za virovat, ali izgleda ni UKV manageru...

Soriiiiiiiiiiiiiiii...

Petica za oko sokolovo.

:( :(
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a4mf

Tko radi taj i griješi, a tko prizna pola ( sve) mu se oprašta, čestitke za oko sokolovo i način na koji si upozorio, neka se i drugi ugledaju u tvoj prmjer i biti će forum kakav doliči, nama radioamaterima! ;)

Lijepi pozdrav iz Lipika

Vy 73 de Miro! :)

9a6c

Momci moji, UKV problematika je malo tvrđa ovih dana nego što ovako naoko izgleda, ali nadam se da će od ponoći puno toga biti jasnije... Teška su vremena, kriza na sve strane, stislo pa ne pušta i šta dalje da vam pričam... Uz malo strpljenja i dobre volje sve će doći na svoje, glavno da nam antene stoje, kad već sve drugo klima :(

NHF svima.

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)