HAM druzenje Istra-Primorje i Sire za 29-Nov-2008

Started by 9A5TD, 16. November. 2008, 19:56:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A5TD

Dakle od silnih planiranih festi i okupljanja koja su bila pranirana danas je u diskusiji pala ideja za sljedece:

Nema pitanja da li je ili nije nego idemo ovako:

Festa je zakazana za dan 29-Nov-2008 nagdje na lokaciji sredisnje Istre ili potezu Pazin-Lupoglav-Ucka.
Predlozena cijena bila bi cca 100 Kn - Osobi. Do dana 26-Nov-2008 Molim da potvde svoj dolazak SVI koji planiraju doci. SVI radioamateri su dobrodosli bez obzira na Nacionalnost-Drzavljanstvo-Boju koze i spol, samo molim najavu kako bi svi na kraju bili sretni i zadovoljni.

Do srijede-cet biti ce odredjena i lokacija.

Prijeve molim na private mail:

damir.totman@pu.t-com.hr

9a3bim

Quote from: 9A5TD on 16. November. 2008, 19:56:29
Festa je zakazana za dan 29-Nov-2008 ...
ste namjerno odabrali taj datum ili!?  ;D ;D

73
"To invent, you need a good imagination and a pile of junk" - Thomas Alva Edison (1847-1931)

9a3xz

dolazim ,normalno 3bim da kod nas nije nista slucajno ,mi pratimo i svjetske trendove ,a ne samo usko radio amaterske  ;) ;) ;)

9a5cw

Đe ga nađe?
Sad bin ti nešto reka ali ću mučat da ne pokvarin atmosferu...
Iman 2 razloga...
oba su u kalendaru...

9a3xz

5cw nimas apsolutno nis za reci ,imas samo opciju 1.da dodjes u kompaniju i pod 2.da ostanes doma pazit na zenu ,trecega nima .

9a5cw

1. CQWW CW
2. Rodjedan jednog svjetskog kontestera/luzera
3. ..

9A3GE

Se vederemo...a ka....no problema....due persone per adesso....forse ance piu..? Tatataaaa ! M.
Martin 9A3GE

9a3xz

5cw sve oke ,sve jasno ...ces ici pod tockom 1. ili 2. i sve oke .

M. drago mi je da se vidimo.

9A3GE

Martin 9A3GE

s56a

Damire, pomeri za ovaj vikend pa dolazim i ja via Cavtat.

9a3xz

s56a

UKV kvarnjaci, uvek izaberete termin u vreme CQ WW takmicenja!  Doci cu ja drugom prilikom, ionako 9A6XX ima da casti.

9a4qv

Mi koji ne znamo telegrafiju, mi ćemo na manjadu  ;D
a vi koji prakticirate ovu rijetku vrstu umjetnosti, vi možete na CW part CQWW.

Evo 9A0IARU na 20m, kud baš CW, ne razumijem ništa...
29 Novembar, jel su to bile one dobre kobasice?

:D
QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

s56a

Adame, TU DXC info, konacno uradih 9A8A sa IARU na 14 MHz CW!  29. 11. je skoro uvek bio CQ WW CW, a najlepse je bilo, sto se nije radilo pa se moglo otici na DX-ped.  Titine place su bile vise od demokratskih mirovina  ;D

9a2ri

Odlično ako ne padaju sijekire evo i mene bez pretnje
Pozdrav 73 Tullio
9A2RI  POREČ
JN65TF