DL6WU - koji je pravi?

Started by 9a6c, 15. August. 2008, 17:22:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a6c

Nije, ovo je kod mene doma ;D

gg
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a6c

Danas sam u pošti našao disketu s Dl6wu.bas programom, ali se pošiljalac nije identificirao pa mu ovom prilikom hvala. Poslano je iz Splita...

Ko to mene voli?

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

9a7pjt

Quote from: 9a6c on 27. August. 2008, 10:03:32

Ko to mene voli?

. . . pazi da nije bomba  :o ! !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a5st

Neće niko lovu da pošalje!
73 de 9A5ST
Zeky

9A6R

Ja ti je nisam posla.Nadam se da će ti sada bit bar malo lakše.

73,9A6R

9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a3mr

Treba zvat CSI team. Ovo neće na dobro.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9a2d

Poznato je da navedenu personu vole svi, od Marjana pa do Vidove gore + - koji km, lijevo, desno, gore, dolje. To ti je, moj GG, čista osveta. Vodim se logikom pošiljatelja: "Bolje da radiš sa DL6WU nego sa pravim antenama pa da nešto i osvojiš".

73 de 9a2d

9a6c

Nije niko, a disketa došla. Onda ko je?

Kuvertu san sačuva pa ću pogledat po qsl kartama, rukopis mi se čini poznat...

GG

9a3mr

Ajde, molim te, svi znamo da si bacio QSL-ke u kontejner. Bez forenzike ništa. A da nisi, frustriran neprihvaćanjem okoline, sam sebi poslao disketu?

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9a6c

Ne bi virova,neke san ipak sačuva ka uspomenu na drage veze s posebno dragim ljudima... Zaostale greškom u podrumu, nisam bacio na vrijeme...

Sad će CSI Miami u akciju...

GG

9a7pjt

A Barba Go -go  radi li taj program  . . .  jesu li gotove  ???  te antene   . . . . ? ?  !
Daj koju sliku  , ajde, cekamo   ::) . . .

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

sm7vzx

Gdje je ovdje greska, zasto mi EZNEC javlja da imam "gubitke"...

p.s. izbaciti .doc u imenu fajla...

TNX

Samir