Main Menu

Re: Kalibracijski set

Started by AD6IW, 22. January. 2025, 18:58:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AD6IW

Vecina korisnika zavezu lancem cal key za analizator ili ga okace oko vrata kada ga koriste. Vjerovatno sa razlogom $$$

AD6IW

707 X 349 cm  ??
ili 70.7 x 34.9 cm

AD6IW

Moze i 0.000707 x 0.00349 Km. Mislio sam mozda pravis HF antenu, pa da si na krivom forumu  :)
73 have a fun

9a5ay

QuoteZašto mu se rugaš javno na tak sarkastični zločesti način. Koliko ti ono godina imaš?
Pozdrav društvo
Moja baba Anica , pokoj joj duši, iz Šargovca kod Banjaluke kada sam bio kod nje za vrijeme onog poznatog zemljotresa 1970 (nisam siguran za godinu) kada je počelo drmati i tresti a kuća stara gradnja , na tavanu sušene kobase i slanina a nas dvoje pokušavamo izaći iz boravka u hodnik nekoliko puta, međutim kuća se ljuljala kao da je čamac i nismo mogli pogoditi vrata stalno nas je bacalo lijevi desno i nazad....
Moja baba Anica tada mi je rekla da pamet nikada nije skupa i uvijek mi je to govorila kada sam bio kod nje preko ljeta.
Pozdrav dragi moji iz Pakraca.

AD6IW

Specificno za Lambda/8 dionicu, realni i imaginarni part ima istu vrijednost u Ohmima

9a6arp

Gorane i ti ne kakaj jer si Titov pionir. Nemoj se samnom tak zezati jer nismo zajedno ovce pasli. Ak imaš za pitati nešto pametno pitaj ali podjebavanja ne trpim. Postavi više granicu pristojnosti na up level.