9A ACTIVITY

Started by E74G, 14. June. 2013, 17:28:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

E74G

Pozdrav momci!
Imam namjeru ponijeti i skalameriju za 70 cm pa ako neko bude zainteresiran neka mi kaže pa da pokušamo odraditi. Svaka čast momcima iz 9A1IST za organizaciju QRP takmičenja, a ja ću u svakom slučaju biti QRV.
73 za sve i puno uspjeha! Nedim E74G

9a6c

Nedime,

Ja ću biti u JN73WS zbog ALPE ADRIA contesta koji počinje u isti sat i traje malo duže.
Bit ću na ON4KST chatu ili mobitelu.

Samo provjere radi - jesmo li se vidjeli 1978 na QRQ prvenstvu na Borskoj jezeru?

ex YU4VNO?

CU 70 cm

Gogo
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

E74G

Pozdrav Gogo!
Drago mi je da me se neko sjetio iz 1978. godine sa Borskoj jezera i to na QRQ. HI!
Jeste ja sam bio u to vrijeme YU4VNO i rado se sjećam tih godina kao i mog rada na KT-u, ali sada sam na UKT-u jer tu je lijepa priroda, fino društvo, a poslije se sjedne do duboko u noć, neko rakija, neko pivo, neko vino i t.d. normalno uz roštilj ili se jednostavno uzme pečenje iz lokalne pečenjare. Zapisao sam sve što se tiče tvog učešća u ALPE ADRIA i mislim da neće biti problema da se čujemo. Gogo želim ti puno uspjeha u contestu kao i u privatnom životu, i do slušanja u nedjelju!
73, Nedim E74G

9a4qv

Quote from: E74G on 14. June. 2013, 17:28:04
Pozdrav momci!
Imam namjeru ponijeti i skalameriju za 70 cm pa ako neko bude zainteresiran neka mi kaže pa da pokušamo odraditi. Svaka čast momcima iz 9A1IST za organizaciju QRP takmičenja, a ja ću u svakom slučaju biti QRV.
73 za sve i puno uspjeha! Nedim E74G

Nedime pozdrav,

propozicije QRP natjecanja si vidio, naravno pozvani ste svi iz E7 da ucestvujete u natjecanju.
Cujemo se vjerovatno i u Alpe Adria natjecanju u nedjelju...

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

E74G

Pozdrav QV!
Naravno, čujemo se na 70 cm u nedjelju a onda i u QRP contestu. Važi, moci sve najbolje i budite dobri!
Nedim, E74G

9a6c

Ej Nedime, kako se ne bi sjetio - bio sam četvrti na QRQ iza YU1RL, 9A3A i tebe, gubim samo od najboljih :D

Sjećam se da si bio opak igrač u onim 80 m contestima.

Aj čujemo se na 70 cm.

GG
Chris Rea - This ain't no technological breakdown, oh no - this is the road to hell (svaka sličnost s FT8 posve je namjerna)

E74G

EJ Gogo pa ti se svega sjećaš. Samo da kažem svoj lokator JN94EQ jer sam jučer zaboravio i to reći.
Onda se čujemo u nedjelju Gogo i GL. 73 E74G Nedim

9A1IW

Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718

http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A2B - Boris