Main Menu

SSB Papiga from DL

Started by 9a4qv, 14. March. 2013, 15:54:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a4qv

Adi,

ja sam svoju nakon dugo vremena uspio "strpati u gajbu"  ;D
Ujutro mi se taj kit motao pod rukom i onda sam ga gurnuo u džep tako da mi smeta i onda sam to morao zgotoviti, jedino tako je išlo.

Za sve polemiti, 10 minuta i onda pola sata izgubio na jeb... mostiće...
Pripalim napravu - NE RADI!
Otvorim mirkofon, pogledam mostiće, hm ovi Dojčeri su postali ko Arabi pišu s desna na lijevo.
Nakon rekonfiguracije - SVE RADI!
I to radi UFB, stvarno odličan projekt...
Sad će naši susjedi preko mora biti zadovoljni kad kažem CQ LOOP ON (ali ne cw nego ssb  ;D) na 10Ghz

Naprava dejstvuje kao da ju je konstruriao neki mikrovalac za sebe  ;D

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9a6sjz

Pozdrav!
Mogu li se dobiti neke dataljnije informacije ako nabave ili izrade ove "spravice" koja bi trebala raditi umjesto mene hi.....   ;D
Zahvaljujem
73
Zlatko

9a4qv

Pozdrav,

Moj komplet kupljen u F/hafenu na sajmu iz ove trgovine:
http://www.box73.de/index.php?cPath=112_113&page=3

39 Eura bez kucista, 49 Eura sa kucistem.
Svi SMD elementi zu vec zalemljeni na PCB, ostaje zalemiti desetak klasicnih komponenti.

Prvi test mozda za vikend u activitiju...

QV
"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

s55m

Tnx for info Adam.
Moj kit je ovde desno od tastature več koju godinu.....valjda če se nači jedno jutro, kao ovo tvoje :)

9a6sjz

Hvala za info!
Znaći samo skupiti € i odlućiti koja varijanta. Nadam se uskoro ;)
73
Zlatko

9a4qv

Kad sam ja kupovao na sajmu nije bilo opcije sa kucistem mikrofona, nazalost.
Originalnu plocicu iz MH-31 samo sam zamijenio sa ovom novom.
Uputstva su detaljna i postoje i na netu u i na Engleskom jeziku pored Njemackog.

Isti MH-31 se moze konfigurirati i za ICOM i Kenwood tipove uredjaja uz standardni Yaesu.

QV
Heinrich Rudolf Hertz