Komentar na redizajn portala!

Started by 9a2ss, 19. January. 2013, 21:04:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A3GE

Ne valja ništa ...logiraj se vamo logirijaj se tamo ..to su monade..pišem nešto i poslje niks...koje hebeno ograničenje je sada na 30 min...zbrka je velika ..dobro za one koji pišu crk zvrk i slično....NEVALJA POSAO...' ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Martin 9A3GE

9a6sjz

Marko, probat ću pa ti javim rezultat. Zahvaljujem uz pozdrav
73
Zlatko

9a6sjz

9a9c

POZDRAV
e moj Martinez  9a3ge
kad nešto radi super...i svi zadovoljni..........stari 9a vhf portal
a onda dođe novi 9a vhf portal.............i sve..................... ponovo
kome to treba
9a9c
đuro

9A1X

Quote from: 9A8MM on 29. January. 2013, 15:28:41
Ako obrišete cookije s računala, ponašanje će biti sljedeće:

- ako se logirate preko naslovnice (www.hrvhf.net) biti ćete logirani na naslovnicu i na forum; ako pritom koristite opciju "Zapamti me", ostati ćete zapamćeni do daljnjega

Marko, ovo neradi. obriso kukije, logiro se na naslovnici, ali me nema, sve dok ne odem na forum procitati neki post pa se ponovno vratim na naslovnicu, tek tada sam vidljiv....koristim FF.

PS. napravio sam i Ctrl+F5

evo za nostalgicne forumase.. uzivajte http://web.archive.org/web/20120107220806/http://hrvhf.net/
EME enthusiast

9A3LI

Otvorio "prozor" za pisanje u 19:47
čekam (kao da pišem kobasu)  ;)
....čekam.....(kao pišem).....
(Od kad sam dobio e-mail da sam "novi" na forumu, ulogirao se i nisam imao baš nikakvi problema
sa forumom)
..još čekam. već mi dosadno ..
20:29 -- pregled
prošlo bez problema ..
20:30 -> Pošalji
QuotePri slanju ove poruke je došlo do slijedećih grešaka:
Vaša prijava je istekla. Pokušajte ponoviti slanje poruke.

Griješka .. al sam ja uporan pa 20:31 -> Pošalji
:)

[edit]
ja ne vidim baš nikakvih problema sa forumom, veći je mi je problem tipkovnica stara 10g.
Jedino me malo smetalo ono sužavanje ko da imam 14" monitor ali ajde .. da ne picajzlim.

;D

9a6sjz

Marko!
Da li je moguće da sam logiran a nema me na spisku. Mislim da je to upravo sada.

9A6NDD

Kod mene logiranje radi bez problema, tj. stalno sam logiran... ne vidim nikakav problem  :o

73

9a7pjt

A Marko  di si  se ti  uvalia  :-\   . . ..  ,

http://www.youtube.com/watch?v=AVqLQXQhUUE

73PJT

ps

neman primjedbe na ovo  logiran-nelogiran-polulogiran-odlogiran
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a6sjz

Igleda da onda moja "kanata" trži zamjenu hi..... :'(

9A3GE

Amo to loše radi logirat se i odlogirat se ...brlja ...evo šta se dešava...sjednem da napišem nešto....te idem pišat...ili kavu skuhat ili ovo ili ono...TO NE TRAJE DUGO...DESETAK MINUTA JEKI.....I KOJ K.....MI NAPIŠE OVO KADA HOĆU POSLAT STVAR .?
Martin 9A3GE

9A8MM

Quote from: 9A3GE on 29. January. 2013, 17:26:04
Ne valja ništa ...logiraj se vamo logirijaj se tamo ..to su monade..pišem nešto i poslje niks...koje hebeno ograničenje je sada na 30 min...zbrka je velika ..dobro za one koji pišu crk zvrk i slično....NEVALJA POSAO...

Ja sam dao opis s mogućnostima logiranja i opisao kako one rade. Za napisati post na forumu potpuno je svejedno gdje se logiraš i na koji način to napraviš, važno je da si logiran. Ali, tako je bilo i prije, zar ne?

Quote from: 9a9c on 29. January. 2013, 17:47:00
POZDRAV
e moj Martinez  9a3ge
kad nešto radi super...i svi zadovoljni..........stari 9a vhf portal
a onda dođe novi 9a vhf portal.............i sve..................... ponovo
kome to treba
9a9c
đuro

Dali bi po tvom mišljenju bilo bolje da se sve vrati na staro? Ako da, onda te molim da samo navedeš funkcionalnosti koje bi trebale biti, a kojih nema tu.

Quote from: 9A5BS on 29. January. 2013, 17:51:17
Marko, ovo neradi. obriso kukije, logiro se na naslovnici, ali me nema, sve dok ne odem na forum procitati neki post pa se ponovno vratim na naslovnicu, tek tada sam vidljiv....koristim FF.

Pričamo o dvije stvari:
- logiranje radi točno na način na koji sam opisao
- modul koji prikazuje tko je online prikazuje tko je bio aktivan na forumu u posljednjih 15 minuta (pregledavao post, napisao post, bilo što)

Modul ću doraditi uskoro, da prikazuje realno stanje. Htio sam se najprije pozabaviti samim logiranjem, da otklonimo ove situacije kad se ljudi ne mogu logirati (iako nisam primjetio takvih) i odlogirati (što su ljudi prijavili ovdje), pa da onda idemo s ovim manjim stvarima. U svakom slučaju tnx za komentar ;)

Quote from: 9a6sjz on 29. January. 2013, 19:56:59
Marko!
Da li je moguće da sam logiran a nema me na spisku. Mislim da je to upravo sada.

Je, vidi objašnjenje par redova iznad :)

Quote from: 9A3LI on 29. January. 2013, 19:31:48
ja ne vidim baš nikakvih problema sa forumom, veći je mi je problem tipkovnica stara 10g.
Jedino me malo smetalo ono sužavanje ko da imam 14" monitor ali ajde .. da ne picajzlim.

Kad smo Krešo i ja odlučivali na koju veličinu idemo, pogledao sam statistiku: 25% posjetitelja dolazi s 1024x768px rezolucijom, i narednih 20% iz 1280x800 i 1280x1024px. Zato je sad web širok 1000px, što ne znači da ga ne možemo povećati kad se pokaže potreba.

Quote from: 9A3GE on 29. January. 2013, 22:15:05
Amo to loše radi logirat se i odlogirat se ...brlja ...evo šta se dešava...sjednem da napišem nešto....te idem pišat...ili kavu skuhat ili ovo ili ono...TO NE TRAJE DUGO...DESETAK MINUTA JEKI.....I KOJ K.....MI NAPIŠE OVO KADA HOĆU POSLAT STVAR .?

Ova se poruka javlja nakon 30 minuta neaktivnosti.

Marko, 9A8MM

9A3DRD

potpisujem sve što je napisao Martin (9a3ge),puno bolje je bilo prije po svim pitanjima.
pozdravljam trud oko redizajna,ali zašto dirati kada sve radi kako treba ;D
pozdrav

9a7pjt

Quote from: 9A3DRD on 30. January. 2013, 11:57:58
potpisujem sve što je napisao Martin (9a3ge),puno bolje je bilo prije po svim pitanjima.
pozdravljam trud oko redizajna,ali zašto dirati kada sve radi kako treba ;D
pozdrav

Quote from: 9A2HM on 19. January. 2013, 21:57:28
Pozdrav ekipi
evo da ja malo objasnim situaciju i ispričavam se što to nisam napravio unaprijed.
Radi se o tome da smo imali vrlo slabu podršku za stari CMS portala (http://hr.wikipedia.org/wiki/CMS) te smo odlučili promijeniti stari CMS u novi Joomla sustav.
Najviše problema je bilo sa kvalitetnim backupom i sigurnošću sadržaja.
Marko 9a8mm je to prebacio vrlo brzo i kvalitetno, pokušao je zadržati što je više moguće stari izgled i sada je na redu fino podešavanje.
Sve dobornamjerne kritike i zamolbe biti će uvažene i naravno ništa nije sveto pismo da se ne bi moglo promijeniti.rimjedbe pročitati i pokušati ispraviti slijedećih dana, ali večeras ima nekih drugih obaveza pa se malo strpite ;) (nije sve ni u radioamaterizmu kaj ne?)
prijedloge i sugestije ili ovdje ili na Markov mail koji je nadam se svima poznat

LP
K

Jeli tesko   :(prolistati  temu i naci odgovore   ? !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A3GE

Nije točno...bio 6 minA ON ME OTKANTA....prijava odjava stalno brlja ...ima te nema te ...ghost ....i slično,,,i nemere se posleat post .........................SADA------------------ DANAS......NEMA ONO ....POŠALJI.....????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Martin 9A3GE