Komentar na redizajn portala!

Started by 9a2ss, 19. January. 2013, 21:04:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

9A3GE

Napiso jenu kobasicu ...ono ništa kuj k....je sada sa time ? Nevalja nešto i bog ?
Martin 9A3GE

9a4qv

Marko pozz,

dakle to bi ovako izgledalo:
napises jedan novi post i objavis ga na forumu.
Post se pojavi na pocetnoj stranici na vrhu postova i oznacen je kao nov.
Sve OK i sve radi.

Sad nakon par dana editiras taj isti post, npr. nesto promijenis, dodas etc...
Taj isti post bi se opet trebao pojaviti na pocetnoj stranici na vrhu kao novi i oznacen da je novi post.
Tako je to bilo do sada rijeseno sa starim sustavom.
Kod ovog novog sustava, kad se napravi izmjena u postu, on to prihvati ali uopce ne oznaci na pocetnoj stranici gdje je lista zadnjih postova te ga tamo nema kao novoga posta.

Valjda sam to nekako uspio objasniti  ;D

QV

"I do not think that the wireless waves I have discovered will have any practical application."
Heinrich Rudolf Hertz

9A8MM

Quote from: 9a4qv on 28. January. 2013, 08:58:27
Valjda sam to nekako uspio objasniti  ;D

Jesi, jesi, kužim :) Pogledam to pa pokušam podesit.

MM

9A8MM

Quote from: 9a6ww on 23. January. 2013, 07:58:40
Nakon click-a post je ispravno prikazan, sa marginama lijevo i desno od posta. Ako nakon toga na dnu stranice klikneš navigaciju na jednu od prethodnih stranica (na primjer "Str. 1 2 [3]" klikneš na "2"), stranica se otvara, ali preko cijelog browser prozora, bez margine lijevo i desno kao na prethodnoj stranici. Ovo se dešava i u Microsoft Internet Explorer-u i u Firefox-u.

Bok Zvonko.

Ovo je upravo riješeno. Našao sam onaj CSS dio koji mi se pobijao među dva sustava. Ako primjetiš još neko čudno ponašanje ovakvog tipa, javi!

Marko, 9A8MM

9A8MM

Quote from: 9A3GE on 28. January. 2013, 03:05:34
Napiso jenu kobasicu ...ono ništa kuj k....je sada sa time ? Nevalja nešto i bog ?

Ako sam uspio pohvatat pitanje, mislim da je stvar u timeout-u. Ako nema aktivnosti više od 15 minuta, sustav te odlogira. Ovo možeš izbjeć tako da, kod logiranja, odabereš opciju "Zapamti me".

Marko, 9A8MM

9A3GE

Ma je ..milion sati i zapamti me vječno....a ono puf....odhebe te...logiranje nije u redu nikako....najprvo teško a poslje isto ...otkačit se nikako.... ?
Martin 9A3GE

9A3GE

BEZ RIJEČI
Martin 9A3GE

yu7ef

QuoteBEZ RIJEČI

Isto se desilo i kod mene - korektno me je ulogovao ali kad kliknem na odjavu
pojavi se ova poruka i ja ostajem ulogovan

9A9Y

ista stvar i kod mene, ne odlogira me sa portala.
Shiranu ga hotoke

9A9Y

Na početnoj stranici radi sve OK, odlogira me uredno.
Shiranu ga hotoke

9A8MM

Quote from: 9A3GE on 28. January. 2013, 16:54:00
BEZ RIJEČI

Quote from: 9A9Y on 29. January. 2013, 00:15:57
ista stvar i kod mene, ne odlogira me sa portala.

Quote from: yu7ef on 28. January. 2013, 22:19:08
Isto se desilo i kod mene - korektno me je ulogovao ali kad kliknem na odjavu
pojavi se ova poruka i ja ostajem ulogovan

Kao što piše - "pokušajte ponovo" :) Thanks za grešku, riješim što prije.

P.S. Ako se želite odjaviti, kliknite još jednom na "Odjavi" ili koristi link "Odjava" na naslovnici.

Marko, 9A8MM

9a6sjz

Marko!
Zašto se stalno moram prijavljivati. Kad izađem iz i nakon 2 sata opet kad otvorim ovaj portal moram se ponovo prijaviti. Jeli to ok
pozdrav
Zlatko
9a6sjz

9A8MM

9a6sjz

Javi kad si gotov da isprobamo
73
Zlatko

9A8MM

Quote from: 9a6sjz on 29. January. 2013, 11:37:40
Javi kad si gotov da isprobamo

Bok Zlatko i ostali koji prate ovu temu :)

Ako obrišete cookije s računala, ponašanje će biti sljedeće:

- ako se logirate preko naslovnice (www.hrvhf.net) biti ćete logirani na naslovnicu i na forum; ako pritom koristite opciju "Zapamti me", ostati ćete zapamćeni do daljnjega

- ako se logirate preko naslovnice (www.hrvhf.net) i ne koristite opciju "Zapamti me", biti ćete prijavljeni i na naslovnicu i na forum, a vaša prijava će trajati najviše 30 minuta od posljednje aktivnosti (ako ne radite ništa 31 minutu, sustav će vas odlogirati i morati ćete se prijaviti ponovo)

- ako se logirate preko foruma (www.hrvhf.net/forum) biti ćete prijavljeni samo na forumu (a ne i na naslovnici - što će se reflektirati tako da u gornjem dijelu stranice, gdje piše dali je neki post nov, neće biti ikonice, a u modulu za prijavu neće pisati koliko imate privatnih poruka) i vaša prijava će trajati onoliko koliko to odaberete (prva kućica je korisničko ime, druga je lozinka, a treća je trajanje prijave)

Za sada ne postoji rješenje koje bi podržavalo da, ako se logirate samo preko www.hrvhf.net/forum, budete prijavljeni na oba mjesta. Nastaviti ću raditi na tome i nadam se da ću ga uspjeti naći, ako to bude bilo moguće.

Svejedno je odakle napravite odjavu: na naslovnici ili na forumu.

Da rezimiramo: ako obrišete cookije, prijavite se preko naslovnice i odaberete opciju "Zapamti me", biti ćete trajno logirani i nećete se morati ponovo kada ponovo dođete na hrvhf.net.

Marko, 9A8MM