Croatian 50 MHz contest - prijedlog pravila

Started by 9A4FW, 23. January. 2008, 01:21:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Koji je od predloženih naziva najbolji za me?unarodno natjecanje na 50 i 70 MHz u organizaciji HRS-a ?

Croatian 50/70 MHz contest
19 (48.7%)
Croatian magic contest
12 (30.8%)
(Croatian) LOW BANDS VHF CONTEST
4 (10.3%)
9A six AND four CONTEST
4 (10.3%)

Total Members Voted: 38

9a2d

Ma tako si južno da ću s tobom moći raditi samo TEP-om. Čuješ se ti na kontinentu, samo okrećeš glavu od nas.

73 de 9a2d

9A6R

TEP-om ide ZS ako ima koji aktivan.Radio sam Lucija 9A1Z i 9A3AB.Druge sa sjevera nisam čuo.Može biti da ste slabi sa tim cijevima pa poradite malo na tu temu,hi.

9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a5cw

Djaba ti cevke ako nemas RX-a  ... Jos par dana pa da pocnem skidati jt6m na 4m ;)

ZZ

9a2zh

ima li netko volje da preradi pa0zh 50MHz transverter na 70 MHz
zahvalan za informacije ...!!!!!!!!!!
73 franjo
9a2zh

9a5cw

Poruka za Renija... sala mala...

9a2d

Quote from: 9a2zh on 29. January. 2008, 13:01:27
ima li netko volje da preradi pa0zh 50MHz transverter na 70 MHz
zahvalan za informacije ...!!!!!!!!!!
73 franjo
9a2zh

Franjo, i tebe sam ljetos čuo na 4 m, ali nisi trzao. Očito je bio little pistol na mojojoj strani. Pa javi se Zlatku, meni je isti takav preradio, dodao koji KW (čini mi se da je i tebe nešto u vezi tvoga spominjao).
Reni, pa jel ti stvarno misliš da ja ne znam što je TEP? Ponekad u mojim postovima treba čitati i između redaka (tj. u svakom), ja sam takav tip čoeka.

73 de 9a2d

Pardon, ispravak netočnog navoda: Bilo je to na 6 metara i odradili smo vezu (9a1hcd)

9a2zh

E Kefa ..!
I sada se stidim kako sam kucao telegrafiju u toj vezi .. ;D i bilo je na 6m
I po drugom pitanju si u pravu moj tansverter za 4m napravio je 2SB i popravio
( tu se stidim zbog kakve banalne greske sam mu slao transverter )
za ovaj drugi nisam ni pitao jer jos nije bio u planu da postane 4m jer je on izvorno
6m ali uz promjenu kapaciteta da se navuci na 4m ali ja to neznam hi
i sada trazim dobru dusu koja bi stvar sredila pa mozda jos netko proradi sa
ovih sirina i duljina na 4m
pozdrav franjo 9a2zh

9a2d

Franjo, ma nemaš problem. Meni je Zlatko stvarno prepravio takav transverter pa sad već ima iskustva sa tim tipom (ne da mu sad tovarim posao za vrat). A ništa, odluči. CUL

73 de 9a2d

9A6R

Kefa znam da znaš što je to TEP.Samo sam istaknuo da bi ZS postaje mogle imati uređaje za 4M.I da bi se njih moglo raditi preko TEP-a.Nisi ti mene skužio !!
Patriče ja ti se ne miješam u tvoj posao pa nemoj ni ti u moj OK?Moj RX je moj RX a tvoj RX je tvoj RX.Što ćeš ti raditi s njim,koga i s kojim ant.sustavom,s kojom snagom,kojom vrstom rada....nije me briga ko ni za lanjski snijeg koji nije ni pao u Splitu.

DOVIĐENJA

9A6R

9a2d

Ma tebe sam Reni ljetos čuo na 4 metra kako ganjaš HA, taj te čuo i odgovorio, pa ste nestali obojica. Ja zovem, zovem pa ništa. Tada sam odlučio da se riješim kompleksa slabe vrijednosti.

73 de 9a2d

9A6R

Uradio ja Mađara...jedina veza sa HA !I potvrdio za novu DXCC.
Tebe nažalost nisam čuo...neznam s čim radiš?Međutim nisam uspio uraditi vezu sa 9A2SB...čuo ga jesam na kratko ali ništa od te veze..SRI.Nadam se da će ovu godinu ići bolje.Split je na očajnoj lokaciji prema sjeveru tako da je svaka veza uspjeh!
73
9A6R

9a5cw

Renny brzo se zagrijes.. izvini ako sam te povrijedio... skuzaj  :)

QRP is funny, QRO ?

73

9A6R

Nema problema.Svatko zna svoj posao.Ja ne brinem za tuđi.
73
9A6R

9a5cw

Šta bi sa takmičenjem? Da zaključimo?!

73 :P

9A4FW

Gore predložena pravila su predložena IO HRS-a na usvajanje, te će uskoro biti objavljena ovdje i u časopisu, prevedena na engleski jezik i distribuirana dalje...

Čujemo se,

73 de Željko, 9a4fw