IARU I.REG. UHF/SHF contest

Started by 9a2sb, 30. September. 2011, 13:45:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9A6NDD

Ovo kao da je danak platila neka tava za burek  ;D

9A1CZG ekipa raditi će na 432 mhz.... ostalo oružje još nije spremno   :-\ :'( ... od smetnji s juga sakriti ćemo se na sjevernu stranu Medvednice, tako da s bunkerašima nećemo imati problema  ::)

73

9a2sb

E pa sad......?????
Meni su rekli :prasetina i pehari su tvoji.Prase je viđeno,- izjedeno, a evo i pehara...
Pa nek radi tko mora!
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9a2vx

Bravo Zlatko, ali... 9A4QV, Zašto nisi otvorio novi post IARU UHF/SHF_2012. a ne da se moram podsjetiti što su ljudi pisali prošle godine? Evo ja ću to...
73!  Zvone

9a7pjt

Da spremni ::) ? !

kao da ce 100g bit mir :D, a spremni smo da sutra moze pocet Contest  , . . . . bilo koji  ;D !

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9a1ww

Quote from: 9a2sb on 20. September. 2012, 12:08:09
E pa sad......?????

E pa sad Zlatko,
Jel se to meni cini ili su ova dav prva pehara na slici zapravo jedan te isti pehar?
Mora da ti se je pravi negdje zagubio u kuruzi.

vy 73 de Zeljko

9A1Z

Luci, 9A1Z

9a1ww

Quote from: 9A1Z on 21. September. 2012, 08:37:56
različiti bandovi     ;)

Koliko ja mogu razaznati sa slike oba su za 12X4 MHz

Ma nije vazno  malo sale nije na odmet.

vy 73 de Zeljko

9a2sb

Hi,radi se o peharima dodjeljenim na ZRF2012 a natjecanje je IARU UHF/SHF 2011.(vidi plasman)
Prvi je za 1296Mhz,drugi za 2304Mhz,a treći za 10368Mhz.Sve bi bilo OK da se pri izradi nije pogriješilo u godini.To je i navedeno pri podjeli i uskoro će svima biti poslane nove pločice.Isto tako za 9A CW contest(Marconi) i za Aktiviti 2011(i tamo stoji 2012).
Slika kaže trenutno stanje i stoga se pitam dal da radim,a već imam odličje..... ;D.
Kakva je godina za poljodjelce još je i dobar kukuruz!Ako je to svrha priče ;)
Gudlak Zlatko/sb
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!