Main Menu

ES sezona na 2M 2010

Started by 9a5cy, 15. May. 2010, 06:25:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

9a2sb

Evo i jučer smo se "iskrcavali" po Normandiji,oko pola sata je trajalo ,samo F stanice.Malo ali slatko.....
Na 4m se čuli CS farovi iz IN59 i IN12 only CT1DHM.
Sinoć na 6m (oko ponoći),Dejan 5CY i ja ganjali OA4TT solidan signal, ali NO QSO,išlo malo jače prema sjevernoj EU....ima dana!
Gudlak!
Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9a3xr

MIKE koliko če te držat cigansko veselje ča si napravija deset francuza ;D ;D ;D

9a5cy

QuoteMIKE koliko če te držat cigansko veselje ča si napravija deset francuza

Heeee....gušti su gušti !
Neki popiju 10ak gemišta prvi put, a kad im se svidi , nikad im ne dojadi, ni nakon 20ak god.
Tako i naš Mike, a bormež, i ja, kad odradim nekog via ES, odmah mi oraspoloži dan.  Taman bio obični EA ili F, G.

Jučer iz IM99 prošli EA5EH i EB5EA, dok EB5HRX (čini mi se?) nisam dozvao. Kasnije sam skužio da mi se antena na stupu pomakla za 45' u odnosu na papagajke koje mi pokazuju smjer antene... :-[  :D

26.5. prošli TA2ZAF, TB2NII/8, dok sam TA7X mašio

25.5. prošao samo F6KHM, tako da ostalima, koji su se naradili Normandijaca, bilo s 5w ili s balkona.... "RESPECT"

Gdje smo ono stali...?   Aha, čekamo ES 2m.   Idem dalje čekati.

73, CUL

Dean, 9A5CY

9a2sb

Ako ne možeš  pomoći-smetaj,važno je sudjelovati!Griješiti je ljudski,svaliti krivicu na drugoga je strateški!
Kad je muka,ajde Đuka,al kad jebedu Đuku ne zovedu!

9A9T

Quote from: 9a2sb on 03. June. 2010, 10:57:03
Opet se nešto dešavalo:
http://www.mmmonvhf.de/es.php?year=2010&month=06&day=01
Gudlak!

Da nešto.... >:( >:( >:(
Na sjeveru ludnica od veza...pratio sam na netu, qrl uzima danak pa preostaje samo pračenje... ???

"Srećom" za mene, nije se spustilo niže pa od nas i nije išlo osim par veza dvojice, trojice naših...inače, ne znam, valjda bi dao otkaz... :P

Drago mi je da je konačno i Mikea strefilo, bar malo... :D :D :D, da ne kaže da se nitko ne okreće put doli  ;)
9A9T - Tom
------------------
I onda kak neš pil, al
najte kaj zameriti !

9a5cw

OH1XT prekjucer onako usput... kasnije je 9SF jos jedno 8 komada OH... Jucer nisam bio prisutan ...
73

9a3xr

za 9A5CY ma ja i MIKE smo skupa radili te francuze a ja sam se više veslija slušat ga kako viče jer odavno nije napravija pravu vezu
i na račun tog vikanja i dozivanja ja mu malo vadim mast.Slažemse dasvaka prava veza pruža zadovoljstvo pa zato valjda i jesmo tu gdje smo
pozdrav  9A3XR

9a4w

Javite se  malo sutra i na 1,3
73 Toma 9a4w

9a5cy

...i mene je "pročerao" onaj ES na skandinavce drito iz QRL-a u klub. Kasnio sam dobrih 45 min. ali se dalo raditi dalekih OH i SM2,3 stanica. 4xSM i 3xOH koliko se sječam, najdalji tamo KP03,a JP83 novo polje za klub.
Saša je dan prije radio nešto Rusa u popodnevnim satima 3xUA4, kasnije i 3x UA6.
Ali, što ga je išao FAI ...........  sve do tamo oko pola noći je mlavio UA3,4, i UR stanice da je to bilo gušt slušati. Mislim da ih je bilo cca 20-ak, nisam brojao.

73,
Dean

9a7pjt

Jutros kratko ali ucinkovito  , uvacen  barba Norman 5B4AIF , nova zemlja  ;)  . . .

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A6R

Danas ovdje 5B4AIF i 4Z5LV.Ovaj drugi za one koji znaju CW :P

73,9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

9a3xr

Jure pišeš u 12 sati da si radija jutros a znaš li da se mi penziči tek dožemo oko 12sati. nečemo se dizat rano ne gremo na posal o nama sada Jaca vodi brigu ;D ;D ;D

9a7pjt

Quote from: 9a3xr on 05. June. 2010, 21:09:39
Jure pišeš u 12 sati da si radija jutros a znaš li da se mi penziči tek dožemo oko 12sati. nečemo se dizat rano ne gremo na posal o nama sada Jaca vodi brigu ;D ;D ;D

A zato sam ga i uvatia  jer si ti dronjkia i  nije bilo "strapanja"  ka obicno  ;D !
Jos  da  je neke izvuc iz kuce  ;)   dibi mi onda bia kraj     ::) . . .   

73 PJT
= Kad se male ruke sloze sve se moze =

9A6R

Dobro otvaranje jutros od 06:51-08:25 UTC većinom prema Francuskoj,zatim malo EA,EA6 i na kraju krešendo sa Portugalom.
Solidno za "rupu"JN83FM :D

73,9A6R
ŽIVOT JE PREKRATAK ZA QRP !

AD6IW

Ovo sa Es u Eu je postaje gotovo isto kao u tropima, svaki dan otaranje  :)
Upravo mi je Joe CT1HZE javio da ide nevjerovatno dobro
double hop, transantlantik  8)

ad6iw