Evo ako mogu i ja primjetiti, koliko se da jer Mirko vec tradicionalno to slika sa mobitel kamerom pa se vise toga ne vidi nego vidi ali ajde...
Mislim da Gogo ima praf

trebalo bi one trakice zamijeniti limom, po meni ce se time smanjiti "parazitni"induktivitet koji postoji sa tim trakicama izmedju resetke i uzemljenja. Naravno, veci broj trakica poboljsao bi stvar jer bi ukupan induktivitet bio manji ako se dodaju paralelno. Koliko vidim, cijev je malo spustena u katodni departmnet pa se dodavanjem tog ravnog lima cijev malo podigla iz onog anodnog prstena, taman toliko da mozes nataknuti teflonski tuljak na nju za odvodjenje zraka.
Dakle, trebalo bi napraviti novi dio donje ploce gdje bi otvori bili izrezani vise po strani cijevi i sto ih je moguce vise.
Pitam se takodjer, da li je potreban onoliko debel prsten na anodi, on takodjer unosi neki kapacitet i mijenja proracun.
Naravno, tu je i teflonski dimnjak koji slijedi, za kojeg preporucujem da pogledate kod 5TD kako je napravljen u profi pojacalima, sa tankom teflonskom (duplom) folijom, kao karton i spojen klamaricom.
I za to postoji dobar razlog, zato nemojte tokariti takav dimnjak, to nije bolje nego losije.
GL
( i nece vas ubiti struja, salio sam se - ubiti ce vas visoki napon

)
QV