Tako ti je i sa radio farom, ne treba mantrati nego samo usvajati činjenice...
Slažem se, ali to vrijedi za obje strane sugovornice. Pregledao sam SVE, dostupne javnosti , dokumente, a koji su lijepo i pregledno okačeni na stranicu 9A1ADE.
Za onaj, kako tvrde oponenti, PRVI far na dva metra, nije priložen NI JEDAN dokument, znači, razumno je pretpostaviti da je bio UNLIS.
Ovi, treći, četvrti , i ini, poslije, su samo u naznakama, bez dozvola za postavljanje, a dozvola za rad je misaona imenica. Ono što jesu objesili je općenita dozvola vlasnika objekta kojom se dozvoljava da se predmetni uređaj smjesti u njihov objekt, uključi u mrežu, i isključi, ako bude stvarao smetnje.
Vrlo je važno napomenuti da je u zaglavlju svih dokumenata Savez radioamatera Hrvatske, kao titular, vlasnik, korisnik i odgovorno pravno lice.
Sve to u NAŠEM slučaju NIJE bio slučaj, i mi imamo sve dokumente potrebne za legalan rad radio fara. Ono što tamo netočno piše jest da je naš far radio nekoliko godina, i onda se ugasio. Da li iz neznanja, ili zlonamjerno, napisano, ne znam.
Ponoviću što sam već bio napisao, isključen, demontiran, dijelovi ukradeni, u ratnim godinama. Znači, taj PRVI far na 2 metra nije bilo neko sporadično događanje, nego organizirani trud nekolicine entuzijasta, na jednom legalnom projektu, sa svim dozvolama.
Ne bih više šiljio, sva dokumentacija je u arhivi radio kluba Split, set fotografija kod mene, jer su moje. Ne za ikome išta dokazivati, nego da se prekine s lažima, i omalovažavanjem tuđeg truda, rada, novaca, i živaca.
Jer kako je razvidno na stranici 9A1ADE, za sve te njihove pokušaje, iza njih je stajao SRH ! Iza nas nitko. I onda su oni, nelegalni, prvi, a mi, legalni, drugi !
Moš mislit.