Autor Tema: PRAVILA UKV NATJECANJA 2023 ( 2022 ? )  (Posjeta: 326 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9a3aq

  • Sr. Member
  • ****
  • Postova: 293
    • Profil
PRAVILA UKV NATJECANJA 2023 ( 2022 ? )
« : 02. Siječanj. 2022, 08:43:26 »
U dobroj namjeri, na temelju vlastitog iskustva,  dosta nas je poslalo prijedloge za poboljšanje propozicija za 2022. završilo je kako se vidjelo.. kadija(e) nisu prihvatili apsolutno ništa !
Ćemu uopće služi demokratski postupak u ONOM DRUGOM SVIJETU, da se od neke grupe objavi prijedlog nećega ( pa i UKV propozicija ), pa to viša instanca pregleda.. korigira.. odobri.. preuzme financijske obaveze... i na kraju organizira natjecanje... pa objave neslužbeni rezultati.. pa onda službeni rezultati.. pa podijele nagrade.

MOĆ JE MOTIVIRATI DRUGE, A NE SAMO DOĆI DO SVOG OSOBNOG CILJA !!!!!
Nova tema, kako ne bi zakasnili za 2023 ispuniti redosljed.... za 2022 redosljed NIJE ispunjen !  Propozicije su / nisu legalne  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline 9a6c

  • Hero Member
  • *****
  • Postova: 1527
    • Profil
Odg: PRAVILA UKV NATJECANJA 2023 ( 2022 ? )
« Odgovori #1 : 02. Siječanj. 2022, 09:00:10 »
U slavu novim pravilima za CAC (krivo ime, Adam rulezz) evo male ilustracije - iz JN85AT uradiš lika iz istog lokatora i drugog iz JN75XT. U praktičnom smislu obe su veze bezveze osim ako u duhu ovih novovalnih umotvorina ne vrijedi maksima MANJE JE VIŠE, ali gle čuda ovaj koji je možda zemljopisno bliži, ali u drugom lokatoru sad najednom ima i karakterni dodatak množitelja?

Prije bih rekao KARIKATURALNI nego karakterni.

Jasno da ne očekujem nikakav feedback počinitelja ovog zločina, iz života već znamo da je svaka vlast bezgrešna pa ni ova naša nije iznimka i u pravilu samo potvrđuje pravilo.

POdsjeća me na kojekakve TIK TOK izazove bez glave i repa i još manje smisla s jedinim ciljem da budu jedinstveni u nečemu i ako je tako, OK, priznajem, samo što se osjećam kao sudionik onih gluparija kad su se polijevali kantom hladne vode po glavi...

Ljudi moji, nije ovo bio posao za vas, bolje mi zvučite na bandu i nadam se da ćemo u tom smjeru i nastaviti.

GG