Autor Tema: Digital Mobile Radio - DMR/D-STAR/C4FM  (Posjeta: 5328 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A2M

• Full Member
Odg: Digital Mobile Radio - DMR/D-STAR/C4FM
« Odgovori #60 : 03. Lipanj. 2021, 05:20:21 »
Citat:
9a2M

Volio bi da objasniš ljudima onda što 9a0ddl radi u C4FM sobi.

http://54.80.4.65/

Iskopčaj ga ako kažeš da ga nema.

Pozdrav Hristo,

9A0DDL je vidljiv u 9A C4FM sobi jer je u YSF.ini fajlu ostala uključena ta opcija. Međutim u MMDVM.ini fajlu je C4FM mode isključen tako da repetitor ne pruža mogućnost ovim načinom rada.
Ali evo, ako ti baš smeta, ja sam se sada spojio na 9A0DDL i prepravio YSF.ini fajl tako da on više nije vidljiv u 9A C4FM sobi.

Citat:
Drugi put,kada   privatnu prepisku past kopiraš u razne-ti znaš koje grupe, znaj, da sam o  tvojem  vrijeđanju mene,od devet radioamatera  dobio- tvoju past-copiranu diskusiju.

Za jednog RA sramota.

A za jednog moderatora foruma još veće sramota.

73

9a7kxp

Nije me sramota ni malo jer sam napisao samo istinu. I sve što sam napisao na grupi SRVKS napisat ću i ovdje. Tvoj prijatelj iz Italije IZ2FTR ti donira repetitore. A ti si jedan takav repetitor prodao za 7400kn našem UKV manageru Željku/9A5R. On ga je platio svojim novcima, donirao HRS-u i postavio na Papuk (9A0DNG).
Tko je onda tu radioamater a tko radiomaterizam koristi za novčanu korist?
Što se tiče moje uloge administratora i moderatora ovog foruma, to nije nikakva titula nego je to samo jedna jako velika obaveza za koju ne dobivam niti tražim ni kunu od HRS-a.

73
Hrvoje, 9A2M

Offline 9a7kxp

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #61 : 03. Lipanj. 2021, 12:10:42 »

9a7kxp
[/quote]

Nije me sramota ni malo jer sam napisao samo istinu. I sve što sam napisao na grupi SRVKS napisat ću i ovdje. Tvoj prijatelj iz Italije IZ2FTR ti donira repetitore. A ti si jedan takav repetitor prodao za 7400kn našem UKV manageru Željku/9A5R. On ga je platio svojim novcima, donirao HRS-u i postavio na Papuk (9A0DNG).
Što se tiče moje uloge administratora i moderatora ovog foruma, to nije nikakva titula nego je to samo jedna jako velika obaveza za koju ne dobivam niti tražim ni kunu od HRS-a.

73
Hrvoje, 9A2M

[/quote]
Citat:
9a2M

Volio bi da objasniš ljudima onda što 9a0ddl radi u C4FM sobi.

http://54.80.4.65/

Iskopčaj ga ako kažeš da ga nema.

Pozdrav Hristo,

9A0DDL je vidljiv u 9A C4FM sobi jer je u YSF.ini fajlu ostala uključena ta opcija. Međutim u MMDVM.ini fajlu je C4FM mode isključen tako da repetitor ne pruža mogućnost ovim načinom rada.
Ali evo, ako ti baš smeta, ja sam se sada spojio na 9A0DDL i prepravio YSF.ini fajl tako da on više nije vidljiv u 9A C4FM sobi.

Citat:
Drugi put,kada   privatnu prepisku past kopiraš u razne-ti znaš koje grupe, znaj, da sam o  tvojem  vrijeđanju mene,od devet radioamatera  dobio- tvoju past-copiranu diskusiju.

Za jednog RA sramota.

A za jednog moderatora foruma još veće sramota.

73

9a7kxp

73
Hrvoje, 9A2M

S obzirom da vidim da ti je cilj pljuvati po meni,idemo ispočetka.

Neka ljudi znaju pa neka prosuđuju sami.

Samo za razliku od tebe neću koristiti screenshootove privatne prepiske i djeliti ih okolo naokolo.

U 11 mjesecu je montiran 9a0dri Motorola MTR2000,donacija Iz2ftr.Doniran HRS-u.Montirao 9a5R sa ekipom.Nekoliko mjeseci kasnije posao odradili lokalni dečki do kraja i sada repetitor prima signale daleko iz unutrašnjosti Italije.Zahvalnica IZ2FTRu nikada nije poslana,osim tu na forumu,a to on ne čita.

Nisam ni kune uzeo za taj repetitor,dapače platio sam poštarinu.

U tom trenutku sam dobio i DR3000.To je znao 9a6NVI.Kako je dva puta zgorio u kratko vrijeme tadašnji Yeasu 9a5R me je 9.12 poslao preko Vibera poruku da li može posuditi do nove godine moju DR3000 dok se ne popravi Yeasu.Iste minute dolazi poruka da li ga može kupiti?

12.12.2020 Je primopredaja izvršena.
14.12.2020 Je ostavljena solucija ako se pokaže da nešto ne Valja sa repetitorom da mi ga vrati,a ako ne da mi plati 7400kn.
23.12.2020 Pitam Željka da li je zaboravio na mene?Odgovara da čeka novce.
26.01.2021. Kažem Željku da je "Brz kao država",da već mjesec dana čekam suglasnost za multimode u Zagrebu,i da li je tražio suglasnost od Oiva za razmicanje antena na Učki.
27.01.2021 Odgovara da mu novci nisu legli.
23.02.2021 Šaljem poruku i kažem Željku da nije korektan i da mi vrati repetitor.Odgovorio mi je da sam u pravu i da će mi ga vratiti u povratu sa mora.
23.03.2021 Sam mu napisao da ja mogu svaki mjesec magareći njakati,a u principu vidim da si me svjesno nasamario,odnosno da me doživljavaš kao blato ispod nokta.
24.03.2021.Sam Zvao predsjednika RK 9a1aay Željka i odrekao se repetitora u korist radio kluba Nova Gradiška,s time da sa 9a5R  više ne želim  imati nikakve veze i da se ubuduće ne hvali da je nešto kupio a nije.
Tu sam sa 9a5R završio,ali s obzirom da se stvar zakuhala javno 30.03.2021 je platio 7000kn.

Više nije trebao ali je platio.

16.04.2021 je platio još 400kn.Ja ne gledam svaki dan stanje tekućeg računa,tako da ja to nisam ni primjetio.

30.04.2021 Si mi poslao mesenđer poruku da te postavim za mjesto sysopa.
01.05.2021 Sam ti poslao:Repetitor još nije isplaćen u cijelosti.Nakon toga sam ja još sysop toliko vremena koliko sam se sa Željkom navlačio.Nakon toga te  mogu staviti kao sysopa samo ako mi Željko to kaže.Ako iko is Hrs a ili Srvksa ima neke druge planove slobodno me kontaktira telefonom.Vi ste udruga građana,a ja sam radioamater.

Ja sam Željku pomagao a ne Srcksu.Ako hočeš mogu ti regionalnu grupu otvoriti.Što god hočeš.112 neka me zove Jan telefonom.

Ovo što sam napisao SRCKSU(tipfeler sam napravio) si iskoristio protiv mene i okrenuo pilu naopako i napisao.

"Toliko o "gazdi" multimoda u HR i njegovom mišljenju o SRKVSU.Pa onda vi organizirajte provjere veze sa njegovim C4fm fantazijama oko implementiranja c4fma-dstar-dmr all in one repetitor.

Tu si mi održao predavanje i poslao si-  TI potvrdu da je ON platio.Uvrnuto
01.05.2021.Si postao Sysop ali si me počeo oblajavati po SRVKS grupama.

Nije mi baš jasno što ti je to trebalo.

Imate uređaj koji radi odlično,a ja sam morao nadomiriti drugi uređaj koji nije otišao gdje je trebao ići.

I koštao je malo dosta više od 7400kn,i nisam ga platio razvlačujući kroz nekoliko mjeseci.

Znaći ja sam KUPIO DRUGI uređaj zato jer nije otišap tamo gdje je trebao ići.Sada ćeka dozvolu od HRS-a da ga se montira tamo gdje je trebao ići.
Treći donirani uređaj radi na Japetiću.

Moram napomenuti da je IZ2FTR donirao i dosta WX3in1 APRS uređaja za HR.

Kada ti nađeš takvog donatora,onda mi se javi i onda me razapinji po svim grupama.

A do onda ne poteži stvari u kojima nisi sudjelovao i ne budi ničiji odvjetnik.

Što se tiče tvog administriranja ovdje,dosta ljudi mi je reklo da nisu zadovoljni sa time.

Preneo sam to i predsjedniku.

Koliko ti novaca dobiješ za ,to me baš briga.Ja znam da sam u zadnjih deset godina na APRS i multimode potrošio puno previše.

Usput,bolje se primi i organiziraj ljude da slože HR dmr server,to ti bude pametnije.

Očito Vam je korištenje 2222 servera pojelo razum.

Mi smo na C4FMu napravili  svoju grupe,imamo i servere za zamjenu ako virtualni padne.

Toliko isključivosti u radioamaterizmu nisam doživio.

Sada me možeš i udaljiti sa foruma,ali mi nemoj prišiti 12 članak da sam ljude vrijeđao po vjerskoj,seksualnoj bazi.

Pouka ove priče je da sve što se piše preko raznih grupi može završiti svagdje.

73

Hristo

9a7kxp

Offline 9a6c

• Hero Member
« Odgovori #62 : 03. Lipanj. 2021, 15:56:26 »
A da prekinete?

Ili da nastavite tamo di ste započeli?

Samo čekam da osvane 9a2jg s klasičnim pitanjem tip QUO VADIS i okine neku POSLANICU RIMLJANIMA iz svojih najboljih dana...

Ovo vam nema smisla.

CU u non digitalnom modu

GG

Offline 9A2M

• Full Member
« Odgovori #63 : 03. Lipanj. 2021, 19:40:30 »
Ne želim gubiti ni sekunde na nepotrebne i neučinkovite rasprave ovakvog tipa koje ne daju nikakve rezultate.
Samo rad i daljni napredak u izgradnji DMR mreže će biti referenca koju priznajem i o kojoj ću ovdje pisati.

Offline 9A2M

• Full Member
« Odgovori #64 : 10. Ožujak. 2022, 22:23:23 »
Obavijest:

DMR repetitor 9A0DNG je nakon jučerašnjeg ispada sa BM servera danas u popodnevnim satima opet spojen.

Offline 9A2M

• Full Member
« Odgovori #65 : 13. Ožujak. 2022, 16:48:40 »
I opet od 11.03. ne radi.

Može li povjerenik za 9A repetitorsku mrežu objasniti o čemu se radi?

Offline 9A5ALC

• Jr. Member
  • **
« Odgovori #66 : 14. Ožujak. 2022, 18:28:29 »
I opet od 11.03. ne radi.

Može li povjerenik za 9A repetitorsku mrežu objasniti o čemu se radi?

A jeste li pokušali resetirati ruter za internetsku vezu.  :) ;D 8)