Ahahahaha
Kakva klasa optimist (klasa u jedrenju).
Očekivati da IO HRS-a izbriše ove "biznismene"....
Mislim da je realnije očekivati da IO HRS-a izbriše npr.9A1IST i oduzme mu pravo glasovanja na skupštini zato jer u statusu udruga stoji da nema predstavnika.
Dakle HRS-u nije bitno to što je Istarski radioamaterski klub uredno platio članarinu za prošlu godinu, kao i njegovi članovi, to što je na popisu udruga, status udruge aktivan...
Ako je HRS toliko dosljedan kako je uopće mogao donositi ikakve odluke jer je status HRS-a na istom nivou (mislim i lošiji) od onoga u kojem se nalazi 9A1IST.
Uostalom, ako nam nije dato pravo na glasovanje a registrirani smo kao aktivna udruga, i platili članarinu HRS-u, mogli su nam vratiti članarinu za prošlu godinu, jer mi smo svoje obveze podmirili ali nismo konzumirali svoje pravo koje prozlazi iz plaćene članarine.
Kad sam napravio jednostavnu matematiku i pogledao tko i kako odlučuje na tim glasovanjima, sve mi je bilo jasno...
A za predstavnike HRS-a, gospodo, ta afera sa QSL-kama datira unazad koliko mjeseci?

Ovaj savez URI ili kako se već zove i dalje oglašava usluge našeg biroa, i to ne u časopisu iz 2020..nego u broju 1 časopisa iz 2021. ! (za one koje ne razumiju Talijanski jezik)
Sjaši Kurta da uzjaše Murta