Mislim da su sve donešene odluke na generalnoj skupštini logične i svima prihvatljive.
Normalno je da se odvoji digitalna vrsta rada od SSB/CW, tako je i na kratkom valu.
Skraćivanje roka za predaju dnevnika, da se mene pita onda bi to bilo za sva natjecanja 24 sata a nakon 48 sati izlazak neslužbenih rezultata. Period za žalbu još 5 dana i onda 7 dan objava službenih rezultata. Takva dinamika možda bi potakla da više ljudi šalju dnevnike.
Mislm da je potrebno vratiti FM natjecanja, napraviti anketu da se vidi broj zainteresiranih. FM natjecanja ne mješati sa SSB/CW.
Activitije tipa NAC ili Talijanski IAC zdušno podržavam. I da, dobra ideja je da budu kroz tjedan, samo treba utvrditi koji dan. Da li susjedima odgovara da bude isti dan kao njihov ili ne. Takav activity bi trajao par sati, počinjao u 1900 pa recimo do 2200. Talijani imaju jedan tjedan VHF, drugi UHF i 23cm pa treći tjedan 13cm i više.
Activity kroz tjedan bi bio posebno interesantan za FM korisnike. Ideja activitija nije da se ide u portable rad, nego da se prevenstveno ljudi aktiviraju od kuće, navečer poslije posla i opušteno proćakulaju na bandovima.
Kako je netko spomenuo, to bi povećalo aktvinost na ionako praznim frekvencijama.
Imam još prijedloga ali.... pustimo nešto i za menadžera