Pozdrav dečki,
nisam bio upućen u problem jer nemam pristup robotu, ali sam se danas telefonski čuo s UKV contest koordinatorom i sve je OK. Nema nikakve zastare niti zataškavanja. LOG se može uploadati direktno na robota ili u elektronskom obliku (EDI format) poslati UKV contest koordinatoru u roku predviđenom pravilima.
Niti je prvi, niti zadnji put da jedna postaja nije uspjela poslati log direktno na robota, pa je log proslijeđen contest koordinatoru koji je to učinio čim mu je to vrijeme dopustilo. Nadam se da ne mislite da Krešo mora sjediti za računalom pri isteku svakog termina za prijem logova i iste uploadati čim ih je zaprimio e-mailom? Osobno sam imao problem sa slanjem loga koji smo prvi puta kreirali u N1MM logeru prije nekoliko mjeseci, ali je Krešo ispravio "bug" i poslao na robota, a takvih slučajeva ima u gotovo svakom contestu.
Zbog takvih razloga nije potrebno razvijati razne teorije zastare ili sl. ovdje na forumu, nego jednostavno uputiti prigovor koji će sigurno biti uvažen ako je osnovan.
P.S.
I mi u 9A4V smo shvatili da su nas kolege iz 9A0BB "oprale" u contestu pa ćemo odgovoriti na to uskoro na bandu....

Sami smo si krivi što 9A5M nije ni došao u contest zbog bolesti, a ja sam odradio 5 umjesto 15-20 sati contesta. Svi ispred nas su tamo zasluženo, ali da ćemo im pokušati pomrsiti konce u budućnosti....hoćemo!

73 de Željko, 9A5R