UKV natjecanja > IARU I. Region UHF/SHF contest

IARU UHF/SHF 2017.

<< < (3/9) > >>

9a4qv:

--- Citat: 9A2HM - 23. Listopad. 2017, 14:55:44 ---pozdrav natjecateljima
samo jedna mala informacija, svi logovi sa 9A contest robota uploadani su i na IARU robot iaru.oevsv.at tj. daljnja obrada je u nadležnostu IARU robot ekipe.
LP
K

--- Kraj citata ---

Krešo pozdrav,

smije li se znati zašto rezultati koje smo uplodali na HRS robot nisu i obrađeni na ovom istom robotu, da znamo kako stojimo sa rezultatom i greškama?
Mislim daje svima jasno da ona smijurija od IARU robota i generalni IARU menadžer imaju pojma o tome koliko i ja o lobotomiji.QV

9a1un:
Slazem se s Adamom, isto tako iaru vhf rezultati i ubnovi
su za DL stanice izasli 2 tjedna nakon natjecanja na darc siteu. Ovo odugovlacenje nema smisla za 9A stanice

9A2HM:
Pozdrav Adamico,
za početak ispravak netočnog navoda, nisi uploadao rezultate nego logove na naš robot, a pošto se radi o IARU conetstu, ja sam te naše logove proslijedio na oficijalni IARU robot. Obzirom da taj robot ima puno veču bazu prispjeglih logova, za pretpostaviti je da će i obraditi to puno bolje od našega. Također se mi na našem robotu ne držimo striktno svih "preporuka" kod penaliziranja veza pa bi i po tom pogledu moglo biti određenih odstupanja, a kako IARU dijeli nagrade, onda se neka i obrađuje po njihovim pravilima za cijeli Region1!
HRS-ov robot obrađuje natjecanja u organizaciji HRS-a i ponekih stranih "udruga" koje se slažu sa našom "logikom" (AA za organizatore iz italije i austrije), te organizatore contesta u sklopu 9A Activity contesta. Za sve ostale nejasnoče treba upitati UKV managera koji će sa IO HRS-a poduzeti mjere za dobrobit članstva!
LP
K

9a4qv:
Da, za tebe su to logovi, za mene su to rezultati (mojega rada)  ;D

Da budem iskren, očekivao sam odgovor u tom smjeru kako si rekao jer mi nemamo lokalno natjecanje koje se preklapa sa istim IARU pa ajde držim da bi to bio opravdani odgovor.

A znaš da ja uvijek imam dva poteza spremna u džepu  ;D dakle to je bilo "MRKVA" pitanje a sad ide "BATINA"  ;D

Ako se držimo pravila i naputaka, a tako bi trebali raditi i ostali savezi, kako to da svoj rezultat rada ili LOG kompletno obrađen mogu naći na stranicama Slovenskog saveza? Zašto bi netko trebao imati uvid u moj err LOG ili nešto slično, statistiku a to ja nisam?
Dakle ja sad moram čekati onog stručnjaka sa safarija da obradi logove i objavi vjerovatno konačne rezultate nekoliko puta, svaki put dorađene?
Zašto se ti naši logovi dilaju drugim savezima ako je to samo IARU natjecanje?

UKV menadžer će poduzeti mjere za dobrobit članstva? Evo, upravo ih je poduzeo. Zadnjih par godina nisam uzimao diplome, medalje i pehare, a od iduće neću slati ni logove.
Ionako svaki kontest odradim za svoj gušt pa mi logovi osobno ne znače ništa ali poštujem ostale koji vole vidjeti nečiji log, možda nešto naučiti i odraditi statistiku..

Samo naprijed, puno uspjeha u novoj natjecateljskoj sezoni svima želim, na svim bandovima...

9A2HM:
Frende, imam i ja odgovor nakon odgovora!
Postoji dogovor među robot adminima da se razmjenjuju logovi zbog što boljeg cross checka i to preko jednog poluprivatnog servera jer Upload/Download sa IARU robota ne workiše (navodno imam account, ali se ne mogu logirati)! pa se za tu namjenu koristi https://sp7njx.pk-ukf.org.pl/news.php gdje admini (p)ostavljaju logove sa svojih robota!
Na žalost "safari stručnjak" više nije u igri te je situacija samim time još gora, on je bar nešto i napravio, a sada se ne mogu niti dopisivati s nekim iz IARU-a. Kad sam "zaduženome" za rad robota poslao naše ZIP-ane logove da ih nakon deadlinea stavi na IARU robot, nisam dobio nikakav odgovor pa sam išao pogledati jesu li možda stavljeni bez obavijesti, ali ne! produžen je deadline kako bi ih  sam uploadao (naravno bez obavijesti o tome)!
...ali "Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da nam nekak ne bu."
LP
K

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju