Ja imam stari USA WW-II promenljivi kondenzator od 120 pF za LOAD, a slican 25 pF TUNE kosta 10 Euro kod S58T.
Mogu ti to doneti 18. 2. u Pazin u zamenu za tartufe!
Pravila su odlicna, xband jos bolji, software nikakav, no troll :-)
prošao i 18.2., otišli doma oko pola noći - patrik (5cw) sav sretan za dva kondenzatora, nas strah da ga ne ubije struja... bilo puno ljudi (preko 100), paćo o transverteru za 70mhz - ne radi, ja zasr* vfo za sdr (dobio prijem na 9,4mhz), svi gledali u naš šank i množitelje (boce iznad šanka), pps nešto slab, nema se para, limenke za 13cm wifi rade, kv uglavnom na prvom mjestu ukv slabo... stevo (2cw) pun anegdota, fredi (3nc) šaljivdžija gledali qrz.com ko zna znak od koje YL, mario ljut za samo 2h wpx rtty 35rkp, pučanstvo sretno, - rekla cura 18 god nisam niš kužila samo klimala glavom ali bilo super, gradski oci nedvosmisleno uz nas, klopa na razini, marko (8mm) tradicionalno dere pršut; pioniri tehnike u pazinu - heh a powerpoint šteka, adam (4qv) nije došo, 3r se ispričo, diploma ko u priči qsl kartice otišle u labin, mali ante (3bbw) dere rufz 370 u minuti, arg se trči - kampanja kontra droge .... sve u svemu sretna gomila radio i onih ostalih amatera...
da citiram:
Posto smo bili prisutni,, cestitke i pohvale za sve koji su zasluzni da ovaj radio klub dozivi AKTIVNO 35-i rodjendan. Simpaticana prezentacija uz dodijelu zahvalnica i plaketa te odlican "domjenak" kako bi se reklo, ( iako vjerovatno nikada necu shvatiti pravo znacenje te rijeci ). Bravo Pazinjani. Da je vise ovakvih druzenja i razmjene informacija radioamateriziam sigurno ne bi bio na marginama kao sada.....byeeeeeeeeeeeeee.
valjda se 4fw ne ljuti ovo s rkp.hr malo promocije kad smo već ovdje...
toliko u stilu pisanja kako to ni 3ge ne bi sročio

...
72+1 i 7,3°/oo citta Pisino, rupa za ukv