Autor Tema: UKV "LIPIK 2016"  (Posjeta: 648 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9a4mf

  • Jr. Member
  • **
  • Postova: 94
  • Ja sam otvorena knjiga
    • Profil
UKV "LIPIK 2016"
« : 13. Svibanj. 2016, 16:03:14 »
Nova pravila  UKV natjecanja „LIPIK 2016“
   UKV natjecatelji, voditelji UKV sekcija i voditelji rada sa mladima u radio klubovima: nova pravila UKV natjecanja, donose jednu novu kategoriju, novost za mlade operatore. Kategorija je:
C3 – samo FM vrsta rada, operatori do 18. godina starosti
   Ideja je davno spominjana u jednom drugom radio klubu, nije zaživjela, a mladih sve manje, kako u klubovima još manje u natjecanjima. Zato smo odlučili dodati u natjecanje novu kategoriju, no zbog financijskih razloga nije uvedena prošle 2015 godine. Da bi ostvarili svoju želju, i potakli što više mladih na sudjelovanje u UKV natjecanjima, uputili smo zamolbu IO HRS-a da nam financijski pomogne. Odluka IO je pozitivna, te smo sada u mogućnosti ostvariti plan, prvenstveno zbog mladih operatora i napisana su nova pravila i uvedena nova kategorija u pravila natjecanja.
   Sada apeliramo na sve koji imaju mlade članove, da do listopada, kada je UKV natjecanje „LIPIK 2016“ upoznaju svoje mlade članove, te kroz naredna natjecanja malo pomognu mladima, da budu što uspješniji u natjecanju i steknu potrebnu sigurnost i rutinu u natjecanju.
   Zahvaljujemo članovima IO HRS-a na podršci u uvođenju nove kategorije i nadamo se da će biti odaziva. Sve dobro namjerne prijedloge i kritike prihvaćamo.
Lijepi pozdrav iz Lipika

            Natjecateljska komisija UKV natjecanja „LIPIK 2016“