Slabo ste me čuli?!.. Loše ste me primali! Pa to je potpuno razumljivo !
Od mojih ukradenih antena sa krova zgrade još uvijek ništa, pa je jedino riješenje za „radioaktivnost“ bilo postavljanje Vileda setupa
unutar prostorije ! Antene mogu „gledati“ jedino kroz prozor u azimutu 90° ! Radi vrućine prozor je bio ZATVOREN !
144
I da Vileda može „dobaciti“ 486km do YO?? Nevjerojatno !!! Doduše taj smjer (95°) se skoro poklapa sa azimutom pogleda mog prozora . Ali do bunkeraša? čista martinela !!! A tek veze kroz zgradu .. s59dem, svaka čast na uhu i antenama, odazvali su se na prvi poziv !
432
Opet veze kroz zgradu iz smjera cca 270° s53d;s59dgo,9a5g ! SWL ODX HA6W
1296
Novi žičani lavor fi 2m kod 9A6K (9A5M) stvarno dobro radi.. ali ni Vileda nije loša.. hi. Tu se poklopio smjer mog prozora i 9A6K ! Opet dilema u vezama kroz zgradu iz smjera cca 270° ? s50c;s58m,9a5g !
Nažalost , čuo sam S51ZO, ali on mene nije ! Ništa čudno s obzirom na Vileda setup i višestruko reflektiranje ! Kasnije se uređaj pregrijao i totalno utihnuo .. na svu sreću kraj ctesta je bio blizu!
73 !
Zlatko
ps1.S56K? često speluje svoj znak kao es pet šest kilovat,...čekao sam hoće li stići varijanta: es pet šest kilogram ili es pet šest kilometar... to je vjerojatno bilo za razbuđivanje, jer je zbunjujuće.. koji je zapravo to poz.znak ... s56k
W
!!!
ps2.Nacrte za Vileda setup, možete zatražiti preko emaila !