Ma Gogo, imaš samo djelomično pravo...
Zvone , ti si jedan obični provokator i to mi svi dobro znamo 
Naime ja sam prije desetak dana uputio upit "SLUŽBENI" našem UKV manageru, ali nema odgovora.
Uputio sam Službeni mail Prezidentu ( u ime kluba ) , prije Skupštine, pa mi je rekao da on nije dibio taj mail.
Stoga predlažem IO ili kako to sada zovu Upravnom odboru da kupe tri smart mobitela sa free tarifama, tako da se oba managera i prezident mogu upoznati, ali i odgovoriti na mailove, makar ispituju po Stradunu dvonožne i dvoručne repetitorice - repetitore da li pokrivaju Stradun!
Čast HQ managerstvu, koji će se opremiti sličnim opremama, pa zašto to ne bi bili i UKV, odnosno KV manageri.
Ionako se natječu u našim kontestima pa moj prijatelj koga su nagovarali da se bar on javi iz množitelja, ( a nećeš me navesti koji je to jer ako pogledaš logove, i sam ćeš skužiti ), kako ga je naš KV manager "kaznio sa "NOT IN LOG" i opet je uzrokovao kažnjavanje a da sebe nije kaznio nego druge. Iako mu je milijun puta rečeno da on ne smije koristiti svoj pozivni znak u 9A natjecanju u organizaciji HRS. !!!
Evo zbog toga ću pisati, osobito ako me "povučeš za jezik" jer zaista svašta rade, ne radeći NIŠTA!
Pozdrav u "hladan" Split i tvoj matični klubu daleku Slavoniju!
P.S. Mogao si prijeći bar u moj klub kada smo povezani morem!!!
Ajd Ćao bolan!