Generalno o forumu > Prijedlozi & pitanja

Ispravljač

<< < (2/2)

9a2sb:
Dobro drugari,
hvala za svaku informaciju.Ovaj kod mene je ispravan i samo me zanimalo kako "dila" ovih 24V na onim izvodima pozadi jer krajnjem korisniku treba barem 10-ak amperića na istih 24V.Ja ga nisam još stigao otvoriti kako bih ispratio drotove.
Kontaktirao sam PE2JVS,ali čova je sigurno zauzet ili je na safariju pa ne odgovara već par dana, samo da lav brže ne potegne,ako je već tamo ;).
Ako dođe kakav papirus sa kvalitetnom šarom imat ćete svi,inače za napajanje mojih ometala koja rade na 24-28V koristim jaki trafo,još jače diode i džombu od elektrolita-nix stabilizacija ni čoperizacija,
GL Z/sb

p.s. u slučaju onog IARU UHF menađera ja sam navijao za lava........."tip 1"...falio sam!

Upravo stigao 13Mb file sa dokumentacijom o ispravljačima iz te serije.Hvala mome starom prijetelju Vladi 9A4VM i neka lijepo pokosi tu travu!!!!
Ako nekome treba molim javite se na moj mail: zlatko.miocevic(at)optinet.hr
-šaljem free kako sam i dobio!

9A2EY:
Sva sreća da Vlado, 9A4VM nije na nekom safariju, pa je problem dokumentacije brzo riješen. Hvala Vladi.
Adame, imaš pravo! Radi se o vrlo pouzdanom uređaju. Vjerojatno će u nekom lancu opreme to zadnje otkazati. Ja sam načinio identičnu doradu tvojoj. Vjerojatno će i Zlatko slijediti to rješenje: sve crvene žice zajedno na crvenu buksnu, a crne na crnu. Moj primjerak ispravljača ne stvara smetnje, šum ili špurije nigdje od 1,8 MHz do 1,3 GHz.
Pozdrav & 73,
Željko 9A2EY

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju