Dragi moji!
Dalo se na portalu pročitati "visoke nauke", koja uvelike prelazi okvire pomalo nespretne riječi "amater"( ali ipak su to ljudi koji se time bave iz ljubavi, a ne profi), divnih članaka , dijaloga, prijedloga, a ponekad je bilo i grubih riječi, omalovažavanja, pa i svadje(ipak smo mi sa južne strane Alpa!)

Ipak nisam očekivao tekst kao ovaj , gdje se netko buni zato što ga je admin. iz SO. prebacio u MO. kategoriju, a radio pod klupskim znakom!
9A6C je u svome postu decidirano odgovorio na sva pitanja, ali očito to nekima nije dovoljno. To je i razlog zašto ovo pišem! Opasku o CRVENOJ boji neću komentirati , zato pišem CRNOM!!
Da li su pri pisanju pravila natjecanja umjesto riječi KLUBOVI mogli vrlo elegantno umetnuti KLUPSKE RADIO POSTAJE ( u nekim manjim natjecanjima taj izraz postoji), već je drugi par opanaka!
Onaj tko je pisao pravila natjecanja(ma tko on bio), sigurno pod "klubovi" NIJE mislio na
klub liječenih alkoholičara ili klub udavača, već na RADIO KLUB!!
Po naravi stvari , pod tim se mislilo na više operatora na stanici(radio-stanici!), ljude koji uz njih vode log, okreću antenu, logistiku i sl.
O SO. kategoriji valjda nemoram!
Usput, 9A9C je bezbroj puta sam samcat radio kontest, pa mu nije bilo na kraj pameti prijaviti se u SO!!
Ista stvar i sa 9A2VR-Božom!
Admin je u svakom slučaju postupio ispravno!
S nadom u bolje sutra, sve Vas pozdravljam!
Željko
RU