Medo je pametan momak i s nama neće imati posla

Daklem, kad sam bio gore 1980/81 jedne noći je došetao momak i prevrtao limenke na obližnjem "odlagalištu" i to je bilo sve. nije njemu napeto gore, a nije ni contester pa smo se lako dogovorili

A onda je došao rat i medo je kao poznati pacifista digao sidro i otplovio u neku zavjetrinu pa ostavio homo sapiensima da se dogovore oko detalja...
Ali treba reći da smo prve godine na parkingu zatekli medin još topao trag crne boje

Pa smo si tepali kako se prepao nas frajera

Veći su nam problem u sada pokojnom Gojtanovom domu bili puhovi kojima se jako dopala naša zaliha hrane za deset ljudi pa su noći pravili rusvaj koji je ranije spomenuti YU7AB htio riješiti uz pomoć također spomenute "tandžare", ali srećom, obuzdali smo mu lovački nagon, hehehehe...
Alančić je inače odlična lokacija, ali u današnje vrijeme mega sistema i snaga nije IN. Inače je 1981 godine YU3APR/2 s te kote oderao u TESLI sve što se moglo i to na svim bandovima...Tine S50A mi je rekao da su na 2m radili s IC202+200W DRESSLER i 4x4 YU3DL (Ivo Primc, ne znam je li dočekao promjenu iz YU3 u S5...) i bili jednako efikasni kao YU7BCD/2 s Visočice, a gore su bili 2xYU0B, TEMPO2002, već spomenuti SAX 5 kW i stup od 10 m, HAM IV i svašta

Momci, sretno i pazite se, nijedan plasman nije vrijedan ni malog prsta.
nadam se da ste aloj liji dali bar sendvič kad vas je tako lijepo molila

GL