Tko si ti pa i ovaj drugi , da prckate , provjeravate , rovarite , podmecete , sumnjicite,saljete e-mailove a nitko to od Vas ne trazi i negirate ovaj QSO
Tonko nije u pitanju niti ljubomora niti zla namera - u pitanju je 45 godina rada na bandovima i ako smem reci,
dovoljno dobro poznavanje propagacija iz cega mi se odmah upalila lampica kad je Edo napisao da je uradio vezu ...
Vrlo indikativno je bilo i to sto se to desilo samo dan - dva nakon pocetka ovog topika na forumu ...
Davor rece da se neko od komsija iz Italije nasalio sa Edom mada sam ja pre sklon verovanju da je i neko od komsija,
sa ove strane Jadrana sto uostalom nije ni bitno ... imajuci sve u vidu, moj komentar je bio u smislu postovanja ham
spirita od strane Carlosa a nikako od strane Eda koji je ocigledno naleteo na minu, ni kriv ni duzan ....
Sigurno je vecina nas bar u nekoliko navrata dobila QSL kartu za vezu koje nema u nasem logu i siguran sam da ste
je svi odbili uz ono poznato "Not in log" ali ima dosta nepostenih koji to nece uraditi, znam iz iskustva ... isto tako se
svima nama vise puta desilo da uradimo vezu i QSL nam se vrati sa naznakom da veza nije uradjena ... evo bas pre
neki dan sam saznao od ZD7VC da moje 2 veze na KV sa njim on nije uradio i da je to razlog sto mi ih nije potvrdio
a potvrdio je vezu uradjenu na 6m ... to se desava stalno
Takva veza je san svakoga od nas ali u ime istine i postenja ne treba zatvoriti oci a pogotovo kada je gotovo
ocigledno da tu nesto ne stima ...
Edo zao mi je da su te nasamarili i pokvarili zadovoljstvo ali sa tvojim iskustvom sigurno nije ni prvi ni poslednji put
i znam da te to nece obeshrabriti da i dalje radis i zelim ti da takvu vezu jednog dana napravis ....
Svima zelim dobre i daleke veze
Popa, YU7EF