UKV natjecanja > Kalendar UKV natjecanja

Sezona 2014.

(1/4) > >>

9A6NDD:
Sve ostaje kao prošle godine ili će biti nekih novosti?  :o

73 de 9a6ndd

9a4mf:
koliko ja imam saznanja, novosti će biti  :) samo strpljenja  ;)

9A6NDD:
Nije puno još ostalo od ove godine, a i do prvog aktivitija nema puno dana... ali, strpljen, spašen  :)
Što se tiće novosti, ja bi u 9A QRP kontestu htio viditi portable kategoriju... a ostalo kako bude  ;) ..nemam nikakvih informacija sa strane, pa se previše i ne zamaram... polagano oštrimo naoružanje, pa se čujemo u kontestima u 2014.

73 de 9a6ndd

9A6NDD:
Dok ne bude službenog 9A kalendara natjecanja, evo jednog kalendara raznih VHF-UHF-SHF natjecanja... http://9a1czg.wordpress.com/vhf-uhf-shf-calendar/ ...skupljeno s svih strana. Moguće su pogrješke jer nemaju baš svi još kalendare, a i možda koji kontest nedostaje. Nisam stavio 9A natjecanja tipa Lipik ili Dunja, idu gore kada se budu znali otprilike datumi i imali kakvih promjena... ako je netko siguran da "njegovo" natjecanje ide, neka pošalje info. Također bi volio nadodati i natjecanja iz nama drugih bližih zemalja... kao HA, E7,YU, YO, LZ... nisam baš našao updejtirane datume, pa ih za sada nisam stavio. Ako netko zna datume bio bih zahvalan na pomoći. Uskoro bi trebao osvanuti i malo drugačiji format kalendara, ali to će pričekati iduću godinu  ;D.

73 i sve najbolje u novoj godini!

9a6ndd

9a2vx:
HNY, sreću i zdravlje!

Evo malog dodatka. Počinje u veljači, ali je svake nadjelje. Ponekad se poklapa s nekim njihovim regionalnim kontestima, pa i našem activiti
http://www.d-group.it/dir/dir_regolamento.htm   ...
73!

Zvone

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju