Evo ga !!!!!!
AAAAAAAA ....VAKO..IDE SE NE IDE SE ..VRUĆINA ...GUŽVA..HOĆEDU NAS PUSTITI UNUTRA ...SVE JE TO BILO RAZMATRANO ?
Sinoć sam blabla sa Francom IK4ADE ....REKAO JE AKO MOŽEŠ DOĐI ?
Dobro...jutros ustao oko 7 sati....spremio jiće i piće za moje PRIJATELJE...dva mačka i pasića ..klope vode sve duplo ostavio...mali pasić je ostao unutra...pošto je cijelu noć vani...ujutro kad otvorim vrata odmah uleti unutra i pravo na fotelji a poslje kada zagrije u kupaonu na pločice !
Tako sve sređeno...sjeo u fordaljku i naprej...na "granu" nije bili gužve ali za ulazak u Lijepu Našu kolona je bila do Kozine...zanimljivo ...dionicu od Pasjaka pa do Kozine "projurili"...svi vozili stotku ?
Mislio sam ...idem strarom cestom uz more...hm...ipak ne nego na autostradu...bila velika gužva u pravcu

Tja....skrenuo desno prije Venecije i za 15 minuta bio na odredištu....veliki novi hotel !
Ok...upadam...tabla ...piše konfrencija EME prvi kat--pođoh...a namjerno obukao staru majicu iz Fridrikhavena sa pozivnim znakom ?
na ulazu dvojica.....io skužate arivato tardi ect. ćo mi ćo ti ...prego sinjore entrate ..i upadam u salu...zamračeno veliki ekran i neko drži predavanje o parabolama ...dosta ljudi stoje okolo i bubnem u jednog velikog klipana ..sory...pogledam bolje kad ono Matej OK1TEH..izpozdravljamo se na brzinu...za par trenutaka završi predavanje upale se svijetla ja izletim na binu i pozdravim sviju ....kad nastane dreka u gužva....najprije Italijani i poslje ostali....onaj znak na majici puno uradio ..dove quando wher ect. dođe Franco prvi I2FAK i Franco drugi IK4ADE..aaa andiamo mangare ...u drugoj prostoriji "Švedski stol" i stotinu boca vinčine...tu se jelo i pilo sat vremena...?
Poslje sljede upoznavanja....Holandezi....Njemci...Amerikanci sve ljudi sa kojima sam održao EME vezu ..bio i W1GHZ...spomenu sam Adama ...yes of cours malo blabla sa njime ..kad naleti Joe K1JT...stani Đo da se uslikam sa tobom ......yes...malo blabla...Joe radi new versiju WSJT-a ...pa onda sa ovima sa onima...mogli smo tako dva dana ?
Svi se znamo preko slika i preko EME veza a sada "uživo" !!!!!!!
Drago mi je što su me prepoznali kada sam rekao prije par godina Stivu 9A2SS-u da sam "svijetski poznati radioamater" zahebavao me već kako on to zna...stručno i duhovito !
Bilo i materijala na prodaju same vrhunske stvari za sve bandove....mene opet pitali koji LNA koristim....naravno 9A4QV ....Adame da si bio prodao bi sijaset istih ?
Blabla nikad kraja...sa svima ..poslje otišao pogledati EME pogon sa kojim rade tu iz hotela ..novi ftejac i kilowat pa te 2x8 elemenata...( vidim ih tropo elevacija je niska ovih dana a treba biti visoka da bi se uradila veza...ccc qrb-e je 140 km) !!!
Evo nešto slika....što su drugi slikali mene sa ekipom nije uspjelo...šteta ?
Krenuo nazaj isto po autostradi...nema gužve u pravcu Trsta....ali zato u pravcu Venecije krkljanac....i što mislite odakle....od Rijeke ..milijardu auta STOJE...gmižu...točnije od zapadnog ulaza na zaobilaznicu od
Zameta PA SVE DO VENECIJE...NEVJEROVATNO ?
Toliko !!!!!!
Martin
P.S. new Icom predstavljen u Tokiju koji ekran ima za deset...?