Leone, ne vidim da si komentirao evidentno dopisivanje qso koje je potvrjeno mailovima Slovenskih postaja?
Vecinu ovog sto si naveo, nema veze sa naslovom posta ali ti mogu odgovoriti.
Svaki put kad sam krivo primio ili prijavio pozivni znak bio sam sankcioniran na primjeren nacin, ili oduzimanjem bodova ili kako slijedi po pravilima.
Bio sam sankcioniran i puno puta za greske koje nisam radio, evo i za proljetni kup, pa se nisam zbog toga bunio... jer znam kako radi robot i kod podataka koji se ne slazu netko mora biti sankcioniran, robot je tako programiran da u odredjenim slucajevima ide na stetu i onoga tko je mozda u pravu. Takav rad robota moramo prihvatiti jer bi rucna kontrola (po starome) dovela do jos vise gresaka i vremenski bi rezultati bili objavljeni nakon godine dana..
Postoji opcija koju svi mogu koristiti, a to je dostava audio zapisa kod prijave loga... samo mi je ne koristimo, na osobnu stetu.
Haski sud, KV natjecanja?? Nije ti bas pogodjena tematika..
Budi precizniji, kad govoris u kojem sam natjecanju bio u komisiji jer vec odredjeni period nisam u natjecateljskoj komisiji.
Sto se tvoga slucaja tice, mogu ti reci, sad kad je to gotovo, da sam kod prituzbi na tvoj rad komisiji, bio protiv da se ti diskvalificiras samo iz jednog razloga, a to je da nisu postojali dokazi bez obzira sta je svima bilo jasno sta se desavalo i kako si radio.
Naravno, slicne situacije se kasnije nisu ponavljale, pogotovo ove godine jer ljudi imaju straha od toga da ne budu javno izvrgnuti stupu srama za svoje postupke iz cinjenice da se recimo zadnje KV domace natjecanje snimalo sa barem 10 razlicitih skimera SDR-a, i ostalih metoda. Evo ja osobno imam snimljeni cijeli kontest, a dodatno sam pratio jos paralelno nekoliko vanjskim skimmera. Naravno, i sad je bilo prekrsitelja u vidu, prekoracenja vremena i jos nekih sitnica ali ni priblizno kao ranije.
Na kraju, mislim da nije nikome u interesu kazniti nekoga bezrazlozno, ali neke stvari koje se redovito ponavljaju treba sankcionirati, ne zbog komisije nego zbog svih ostalih koji posteno odrade natjecanje.
pozdrav
QV