Chat na fejsu sa jednim od "vlasnika" istra meta a na temu učke meteo stanice i repetitora.
Conversation started today
7:36pm
Alen Šterpin
Pozdrav Igore, hvala na snimci pijavica! Zanima me mogu li video objaviti na našem kanalu Youtube, naravno vas bi potpisali kao autora videa.
7:42pm
Igor Kizem
Bok Alen. Kako je završila prića sa postajom na kuli na učki koliko znam cijela je kula obnovljena ni naš repetitor nije u funkciji još samo su pripremni radovi napravljeni. Za snimku odgovor je naravno za sad i ubuduće.
7:43pm
Alen Šterpin
hvala za snimku što se postaje tiče spustit ćemo je ispod repetirora ovih dana, možda već sutra...
cilj nam je da radi nama, a vas da ne ometa, stoga smo odličili spustiti stanicu niže pa možete za nekoliko dana pogledati kako će to izgledati..
7:45pm
Igor Kizem
A da li ste promijenili tip postaje ??
7:46pm
Alen Šterpin
jesmo da, zašto?
7:47pm
Igor Kizem
Zato jer je stara postaja zbog slabe kvalitete odnosno oklopljenosti elektronike (kučišta) generirala smetnju na našem repetitoru

(
7:49pm
Alen Šterpin
a e za ovu nećemo znati dok repetitor ne bude u pogonu, nadam se da će bit sve ok.
7:59pm
Igor Kizem
E da nadajmo se. Hvala ti za info i pozdrav e da ja još uvijek imam oklopljeni kabel sftp 4 parice oko 20 metara pa ako vam treba bolje da stavite to nego neku žicu bez veze

)