RRR, uočio sam neke naslove na OK2KKW, ali mi se teško upustiti u to, ne razumijem jezik. a google translate mi ne ide.
Ma jasno da se time ne bavimo, i jasno da su kod njih sukno i nožice, ali "vlastita oprema" i pomalo nedefinirano poimanje asistencije tokom natjecanja otvaraju puno nedoumica.
Ovo me podsjeća na jednog nama jako poznatog hiperaktivnog blogera koji je jednom mrtav hladan izjavio da su on i njegova žena postaju stekli u braku te da imaju 50% vlasništva na d njim čime on stiče pravo da se koristi njenim pozivnim znakom, a što inače spočitava ostatku kugle zemaljske... znači da prije kontesta moram otkupiti dionice postaje pa je onda sve u redu.
Malo mi je smiješno vo DQ ljudi koji su u najboljoj namjeri otišli na čuku i podijelili punte svima koej su čuli a aispali lupeži...S druge strane, ako se dobro dogovorimo, može nas 4 sjediti sa slušalicama na ušima, a peti na ON4KSt chatu, ali ako samo jedan laje, sve je Ok...niko neće znati...
Malo bezveze, ali posve u duhu novovijeke potrebe da se normiraju razne budalaštine poput zakrivljenosti krastavaca...od čega se srećom odustalo, a možda je vrijeme da se i ova pravila malo revolucioniraju...
U vrijeme kad se iz dozvole brišu postaje i ona slući za dokazivanje prava emisije na nekom opsegu, ovdje još vlada zakon krvi i tla, odnosno vlasništva nad postajom?
Srećom se nismo sjetili ove IARu monade prekopirat u naše conteste... nadam se---