Ja ti Leone razvijam moždane vijuge enigmatikom, posebno volim rješavati logičke zadatke tipa sudoku, hitori, logička ispunjaljka i slično, ali trenutno nemam dovoljno vremena za taj hobi, radioamaterizam je ipak u prednosti.
Marine, nemoj moralizirati nego pitaj Marijana kako mi je Marko u nedjelju uzeo mikrofon i nije se dao otjerati sa uređaja. Nije mu vrag dao mira dok se nije uspio izboriti za 144.300, a pile-up od OK/OM/HA/LZ/YU itd. ne jenjava. Uspio ga je odvojiti od mikrofona i uređaja tek Marijan kad je rekao da moraju ići za Osijek jer meni nije htio dati majk. ali to je i meni dobro došlo. Naime, donijeli su još vruć burek (sa sirom) i dva jogurta a kako ja od subote navečer nisam ništa ubacio u kljun htio-ne htio morao sam nevoljko ostaviti uređaj i nahraniti magarca. Onda sam lijepo stavio Marijanov laptop na stol pod terasom jer u kontejneru nikako nije radila mreža i ON4KST, pa sam sa terase nabacivao Marku veze sa chata. Moram priznati da je Mrakan imao dobru seriju i na brzinu udvostručio broj veza i bodova. Nije se htio maknuti 2 KHz niže gdje ga je molio da dođe OK2KJT, da ne bi izgubio dobru fq.
Uglavnom, sve je dobro što se dobro svrši, bilo je puno aktivnosti, jedino mi je žao što nisam uspio kompletirati vezu sa IT9MAI/9 koji me pozvao, ali nažalost smetnje su bile jače od njega.
73 svima i pridružujem se onoj Mikeovoj čuvenoj izreci "život je prekratak za qrp".
Jim/2sd