Generalno o forumu > Prijedlozi & pitanja

Rad robota

<< < (2/3) > >>

9A1Z:
Pozdrav forumašima i kontesterima!

Ovako predobro odmoren i bujne mašte podgrijane bevandom, pada mi na pamet da su se roboti već urotili protiv ljudskog roda, ali taktika nije fizičko već  psihičko uništenje unošenjem razdora među ljudskom rasom. ( Priznam, SB je kriv za ovu misao spominjanjem WD40).Previše SF-a u mladosti.... Bez obrzira na sve nedostatke, ova VHF stranica, forum i kontest robot najbolje je što nam se dešava u nekoliko zadnjih godina. Kako to obično biva većina tereta održavanja istih je na pojedincima u pravilu entuzijastima. Osobno neke sitne nepravilnosti kod robota doživaljavam kao  gubitak u kontestu i na račun kojeg trebam napraviti koju vezu više. Isto tako vidim ogroman trud da sve bude iz godine u godinu bolje i to cijenim, U svakom slučaju bolje CRO robot nego neki drugi koji smo koristili prije ili kako sada neki naši susjedi koriste naš jer svoj nemaju.

73s de Luci , 9A1Z

9a7pjt:

--- Citat: 9A1Z - 28. Srpanj. 2011, 09:24:16 ---

. . . . . . . . Bez obrzira na sve nedostatke, ova VHF stranica, forum i kontest robot najbolje je što nam se dešava u nekoliko zadnjih godina. Kako to obično biva većina tereta održavanja istih je na pojedincima u pravilu entuzijastima. Osobno neke sitne nepravilnosti kod robota doživaljavam kao  gubitak u kontestu i na račun kojeg trebam napraviti koju vezu više. Isto tako vidim ogroman trud da sve bude iz godine u godinu bolje i to cijenim, U svakom slučaju bolje CRO robot nego neki drugi koji smo koristili prije ili kako sada neki naši susjedi koriste naš jer svoj nemaju.

73s de Luci , 9A1Z

--- Kraj citata ---

 Potpisujem ,

ili ti ga  skraceno   -  ne triba  trazit  dlaku u jaju :)  . . .

                                                                                                                             73 PJT

9A9L:
Nebih se slozio da netreba traziti dlaku u jajetu. Nije bit u trazrenju dlaka, bit je da rezultati budu tocni i nitko da ne bude zakinut. Ako netko ulozi svoja sredstva i svoje vrijeme i svoju opremu i na kraju svega veliki trud naravno da nije u redu da ga gliupa masina otkanta bez veze i jos se nesmijes nedaj boze ni pozaliti. Oni koji rade ozbiljno sigurno znaju sta su i kako radili a uz to vjerojatno i snimaju sta se i kako radi. I mogu si tu snimku zabiti u guzu jer je robot svoje rekao. Takve smo slucajeve vec imali. I tko je bio blize vatri (citaj KOMISIJI) bio je u pravu. Ostali si mogu obrisati nos sa zalbama i prigovorima. I slazem se sa Makijem da bi bilo lijepo znati kako radi robotenko. Javno jasno i glasno.I bez pisanja sa visine.

9A2HM:
Za početak isprike svima koji krivo protumače nijanse mojih postova !
Ajmo malo redom...
Jim očekuje 24 sata nakon isteka roka za slanje logova 100% ispravnost obrade logova!
Složili smo se svi da robot obrađuje 100% točno samo veze koje su mu 100% jasne, a za ostalo treba admin zahvat.
Ono što mu nije baš 100% jasno on adminu i naznači kao nejasno sa 3 crvena upitnika (slika u prilogu)
Sad je pitanje u kom vremenskom roku admin koji to radi besplatno trošeći svoje slobodno vrijeme, možda čak i u konkretnom slučaju sa laganom želučanom virozom, mora podhitno odraditi i ljudski dio posla??
Napominjem da su konačni rezultati za Marconi memorijal contesta iz 2010. izašli krajem ovog mjeseca (9 mjeseci) bez ikakve mogučnosti uvida u error log ili slučajno žalbe.
Na našem robotu je problem taj što je sve javno i uvijek dostupno pa ljudi postaju prenestrpljivi, međutim mišljenja sam da nitko nije ostao zakinut za admin intervencijom ako je bila argumentirana.
Ovakvih "problema" kao Jimovih imamo u svakom contestu preko nekoliko i uvijek se riješavaju sa nekoliko mailova, samo da spomenem ugodnu prepisku sa 9A3DF-Matkom gdje smo zajedno analizirali negove greške iz HLJK-a i došli do zaključka da čak i do 20% errora najtaje kod TX stanica što smo dokazali snimkama.
Za primjer ću priložiti jedan MP3 i tko čuje znak OM3WFC dobije pivu od mene.
O algoritmu rada i logikom robota nekom drugom prilikom kad će admin imati malo više slobodnog vremena i volje (ako ne dogovori honorar sa HRS-om) i ako nema nestrpljivih.

Uživajte u ljetu i ljetnim radostima i take it easy!
LP
Krešo

9a7pjt:
  Da , da  Leone ,

da  je  ovo  napisa neko  tko participira  u UKV Cont.  jos  bi se  i zamislia .
Ovako ,  to  je  nista drugo  nego rekla/kazala  ili    a cuo sam  o tome na 3675 . . .


                                                                                                                                 73 PJT

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju