-uvredljiv i omalovažavajući. Stoga ćeš teško ostvariti dobru suradnju s ljudima, kojima se tako obraćaš.
-Možda se nama, za razliku od tebe, šoferska ćakulanja na repetitoru ne čine vrhuncem radioamaterske aktivnosti.
Pozdrav ZM, a sto da ja sada kazem na to? Ti analiziras intonaciju moje poruke umjesto da si dao neki konkretan prijedlog ili ideju. Kada recenica zapocinje sa "MOLIM" tesko da moze biti uvredljiva i omalovazavajuca, procitaj jos jednom tvoje obracanje meni po pitanju SOFERA pa razmisli tko koga omalovazava...
U stvari imas pravo, trebao sam Vas sve ispickarati i reci da ste piz*e, koje samo jedan drugom njurgaju oko soferskih cakulanja a nitko od Vas nema muda da se javi na bilo koji repetitor kada "soferi" cakulaju i da kaze jasno i glasno sto misli, cast izuzecima tj. 3CMM koji kaze jasno i glasno sto misli po tom pitanju. Meni osobno ne smeta, a ako moram birati onda bolje da pricaju i soferi nego talijasnki ribari, postoji i dugme za promjenu kanala pa je svakome dana mogucnost izbora. Decki imaju uredno polozene klase, komunikacija je kulturna i sto sada, nekada se malo zanesu kao i svatko od nas. Ovo je sve SAMO HOBI, nije atomska fizika i ne treba odmjeravati svaku rijec, misao ili post.
NHF ali daj prvo konkretne ideje ili prijedloge pa cemo se onda baviti psihologijom izrazavanja.