Pozdrav svima
pošto radim svih 11 9A activity perioda, ali samo FM (za 9A4U) zbog natjecanja koja su u sklopu aktivitija, nisam odolio a da se ne uključim. Prijedlozi su dosta dobri, ali da se udovolji svima, to se neče dogoditi. Dobro je da su pokriveni svi bandovi, ili ako nisu neka budu, ali, kako Leon kaže, kategoriju FM, treba nagraditi makar samo prvoplasiranu SO i MO a ne kao do sada samo: najbolje plasiranoj postaji koja je radila samo FM vrstom rada. Dosta FM natjecatelja se javlja i natječe upravo zahvaljujuči natjecanjima koje organiziraju pojedini klubovi, ali, opet jedno ali. Kriza je napravila svoje i koliko sam upoznat, pojedina se natjecanja gase, nekoji nisu niti podijelili nagrade, što če biti sa tim natjecateljima ako se ugase sva "lokalna" natjecanja? Ipak je to oveči broj operatora.
Što se nagrada tiče, slanje diploma i pehara zaista iziskuje jako puno strpljenja i novaca, zato predlažem: prva tri mjesta diplome, dok svima ostalima u pdf, jpg pa neka si sam isprinta na papiru kakovom želi. pehari su barem za mene pomalo zastarjeli i podosta skupi ako se želi nešto bolje, zašto to nebi bila zastavica A4 veličine, koja je vrlo jednostavna za poslati i više nego duplo jeftinija poštarina?
Kontrola snage, pa tko če to vršiti, bilo je biti če i ostat če uvijek snagatora van dozvoljenih granica emitiranja, to možemo zaboraviti, osim ako se stvarno u tajnosti ne oformi komisija koja če se jednostavno pojaviti pokraj uređaja, HI, ali tko če na to pristati i biti toliko pošten

Jednostavno, ne treba zaboraviti niti jedan opseg, vrste rada, a troškove nagrada smanjiti na najmanju moguču njeru
budite mi veseli i zdravi, dobre DX veze i lijepi pozdrav iz Lipikaž
73 de Miro