Pa naravno da NEMA kad si nabrojao čuda. 
Tj. posao za profesionalce a ne amatere.
Nisam nimalo slucajno to napisao, ja sam sigurno modju mnogima koji zele da eter bude FULL-krcat HAM opremom i prometom sa PR-m, APRS-m , VHF-m, UHF-m itd itd. No isto tako sam neumoljiv kada nesto godinama ne radi i samo zauzima prostor na objektima, stupovima i krovovima, (posao mi je takav da ne mislim u ovom slucaju samo na HAM opremu), Znaci ili je u upotrebi ili se SKIDA i brise iz evidencije, koliko got to okrutno zvucalo to je JEDINI ispravni put kada su u pitanju komunikacije. Moramo se pomiriti sa tim da cemo za svaku kutiju koja se nalazi na BILO KOJEM objektu i anetnu na stupu trebati imati jeb...ni PAPIR sa pecatom i potpisom. U Socijalizmu si to morao imati pod izlikom da se zna: cije je i tko za to odgovorara, a danas je prica samo malo drugacija, Cije je, da se zna tko placa? Sigurno imamo pametnih decki i voljnih za rad ali NEKA SE PROBUDE VEC JEDNOM i privezu brod prije nevere a ne nakon sto ode na dno mora...
PR mreza koliko znam na podrucju Istarsko Prim-Gor i Lic-Senjske zupanije ne radi kako treba cca 5g, jednom prilikom dok smo pokusavali srediti link sa Plesevice prema ZG Sandro je pola sata najsigurnijom HAM-Vezom (GSM) trazio vise od pola ure korespodenta za probu PR........ nigdje ni psa na freki a sada ispada da je zivot bio nemoguc be PR-a...
Bez plana nema napretka niti buducnosti, i los plan je bolji nego nikakav samo neka se provede u praksi, ako netko misli drugacije neka samo malo pogleda vijesti, novine i svuda oko sebe da shvati kuda nas je dovelo stihijsko rijesavanje situacija od danas do sutra za jucer !
73.....